Gerçeğin Peşinde hangi kanalda yayınlanmaktadır?

Gerçeğin Peşinde 3 Mart izle! Yaşanmış hikayeleri konu alan Gerçeğin Peşinde programı, faili meçhul dosyaların karanlık yüzünü aydınlatıyor. Hafta içi her gün Star TV ekranlarında seyirci ile buluşan Gerçeğin Peşinde programını izlemek isteyenler arama motorlarından araştırmaya devam ediyor. İşte, Gerçeğin Peşinde 3 Mart canlı izle! Detaylar haberimizde..

Gerçeğin Peşinde 3 Mart izle! Yapımcılığını Bloom Medya’nın üstlendiği Gerçeğin Peşinde programı en çok rağbet gören programlar arasında yer almaya devam ediyor. Haftanın ilk günlerinde Gerçeğin Peşinde programını izlemek isteyenler araştırmalar yapmaya başladı. İşte, Gerçeğin Peşinde 3 Mart canlı izle! Hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

GERÇEĞİN PEŞİNDE 3 MART CANLI İZLE

GERÇEĞİN PEŞİNDE...

 

Kayıpların bulunacağı, ayrı kalanları kavuşacağı ve cinayetlerin ardındaki sır perdelerinin de açığa çıkacağı program izleyenleri derinden etkileyecek.

Hafta içi her gün ekrana gelecek, İnci Ertuğrul’un sunacağı programa; uzman görüşleriyle Adli Tıp Uzmanı Taner Güven ve Avukat Hasan Kocabey de katkı sağlayacak.

Gerçeğin Peşinde hangi kanalda yayınlanmaktadır? ile ilgili etiketler Star TV canlı izle canlı yayın 2020 gerçeğin peşinde
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.