Gerçeğin Peşinde en son neler oldu?

Gerçeğin Peşinde 5 Mart izle! Haftanın son günlerinde Gerçeğin Peşinde programını izlemek isteyenler araştırmalar yapmayı sürdürüyor. Gerçeğin Peşinde programı hafta içi her gün Star TV ekranlarında İnci Ertuğrul'un sunumu ile devam etmektedir. İşte, Gerçeğin Peşinde 5 Mart canlı izle! En son neler oldu? Detaylar haberimizde..

Gerçeğin Peşinde 5 Mart izle! Star TV ekranlarının sevilen programı Gerçeğin Peşinde, güzel sunucu İnci Ertuğrul'un sunumu ile devam ediyor. Programın konusu ile aydınlanmamış olaylara ışık tutmaktır. Gerçeğin Peşinde programının son bölümünde neler olduğu merak edilip arama motorlarından araştırılmaya devam ediliyor. İşte, Gerçeğin Peşinde 5 Mart canlı izle! En son neler oldu? Detaylar haberimizde...

GERÇEĞİN PEŞİNDE 5 MART CANLI İZLE

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Perihan Şahin 10 yaşındaki torununu bırakıp giden kızına seslenmek için yayına katıldı.

ÖNCE Kİ GÜN NELER OLMUŞTU?

Denizli'de 75 yaşında ki Muharrem Bakan 14 Şubat'ta kayboldu. Kağıt toplayan Muharrem Bakan her yerde arandı. 17 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. Şüpheli ölümün ardında ki gerçekler ne?

Zehra Bakan babasının kamera görüntülerin de evinin ters yönüne doğru gittiğini ve babasının yolu karıştırdığını iddia ediyor. Muharrem Bakan'ın ölüm nedeni merak ediliyor.

GERÇEĞİN PEŞİNDE...

 

Kayıpların bulunacağı, ayrı kalanları kavuşacağı ve cinayetlerin ardındaki sır perdelerinin de açığa çıkacağı program izleyenleri derinden etkileyecek.

Hafta içi her gün ekrana gelecek, İnci Ertuğrul’un sunacağı programa; uzman görüşleriyle Adli Tıp Uzmanı Taner Güven ve Avukat Hasan Kocabey de katkı sağlayacak.

 

Gerçeğin Peşinde en son neler oldu? ile ilgili etiketler Star TV canlı izle canlı yayın 2020 star tv canlı izle gerçeğin peşinde
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.