Gerçeğin Peşinde Bedriye Şahiner kimdir? Bedriye Şahiner bulundu mu?

Gerçeğin Peşinde Bedriye Şahiner kimdir? Serap Paköz ile Gerçeğin Peşinde programında 13 yaşındaki Bedriye Şahin’den bir türlü haber alınamaması gündemin ilk sırasında yer aldı. Programa katılan anne 13 yaşındaki kızını arıyor. Peki, Bedriye Şahiner bulundu mu? Detaylar haberimizde…

13 yaşındaki Bedriye Şahiner’den 4 gündür haber alınamaması sonrasında Gerçeğin Peşinde programına karılan anne kızının bulunması için Serap Paköz’den yardım istedi.

Babasına gitmek için evden çıkan Bedriye’den 4 gündür haber alamayan anne, gözyaşları içerisinde son yaşananlardan bahsetti.

Hayatından şüphe ettiği kızını arayan anne, kızının küçükken de çok sıkıntılar çektiğini, omurilik hastalığı ve felç atlattığını dile getirdi.

Gerçeğin Peşinde Bedriye Şahiner kimdir? Bedriye Şahiner bulundu mu? ile ilgili etiketler gerçeğin peşinde Bedriye Şahiner
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.