Gerçeği öğrenince büyük hayal kırıklığı yaşayacak! Mehmet Ali Erbil TikTok'ta Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu zannetti

Bir süre önce TikTok hesabı açan ve gelen hediyeler sayesinde hatrı sayılır bir gelir elde eden ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, başka bir TikTok kullanıcısı tarafından trollendi. Canlı yayında Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu zanneden Mehmet Ali Erbil'in o anlara ait görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Son dönemde TikTok'ta yaptığı canlı yayınlarla adından söz ettiren ve takipçilerinden istediği pahalı hediyelerle gündem olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil sosyal medyanın diline düştü. Erbil, canlı yayında Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu zannedince sosyal medyanın diline düştü.

SAHTE HESAP TARAFINDAN KANDIRILDI


TikTok'ta canlı yayın açan Mehmet Ali Erbil'in önüne bir anda Cristiano Ronaldo çıktı. Ancak görüntüler canlı değildi. Sahte hesap açan başka bir TikTok kullanıcısı, Cristiano Ronaldo'ya ait görüntüleri ekrana yansıtarak sanki yayına Cristiano Ronaldo katılmış gibi gösterdi. Kendisine şaka yapıldığını anlamayan Mehmet Ali Erbil ise bir anda heyecanla İngilizce konuşup kendisini tanıtmaya başladı.

RONALDO'NUN GÖRÜNTÜLERİNİ GERÇEK ZANNEDİNCE HEYECANLANDI


Sahte hesap açan bir TikTok kullanıcısı, Cristiano Ronaldo'nun eski görüntülerini ekrana yansıtarak Mehmet Ali Erbil'i trolledi. Ünlü şovmen karşısında Cristiano Ronaldo'yu görünce yanındaki kişinin bu anları kayıt altına almasını istedi. Ronaldo ile konuştuğunu sanan Erbil, derdini İngilizce anlatmaya çalıştı. Erbil, ''Okay. Bunu videoya alın, videoya çek. Gülşen çeksene kızım telefonundan. My name is Mehmet Ali Erbil. I'm a showman in television'' dedi.


O anlarda çok heyecanlanan Erbil, TikTok kullanıcılarından gelen uyarıları bile okumadı ve kandırıldığını anlayamadı. Mehmet Ali Erbil'in bu görüntüleri kısa sürede sosyal medyanın diline düştü.

Gerçeği öğrenince büyük hayal kırıklığı yaşayacak! Mehmet Ali Erbil TikTok'ta Cristiano Ronaldo ile konuştuğunu zannetti ile ilgili etiketler Cristiano Ronaldo Mehmet Ali Erbil TikTok
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.