Geniş Aile: Yapıştır filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

Bugün Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Geniş Aile filmi heyecanla bekleniyor. Filmin konusunu merak edenler araştırmalar yapmaya devam ediyor. Peki, Geniş Aile: Yapıştır filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

Geniş Aile: Yapıştır filmi bu akşam Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin kaçta başlayacağını merak edenler arama motorlarından araştırmalar yapmayı sürdürüyor. Yönetmen koltuğunda Ömer Uğur'un oturduğu sinema filminin konusu araştırılıyor.  Peki, Geniş Aile: Yapıştır filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Geniş Aile: Yapıştır filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak?

GENİŞ AİLE YAPIŞTIR FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Cevahir'in babaannesi Hafize hastalanır ve tedavi için yüklü miktarda para gerekir. Fakat kötü günler için saklanan parayı at yarışında kaybetmiştir. Bir şekilde yeni bir çare bulmaya çalışırken, eline bir define haritası geçer. Fakat Cevahir'in kokusunu alan Koyu Bilal, peşine düşer ve haritanın yarısını ele geçirmeyi başarır. Üstelik haritada çizili olan istikamete, Ayvalık'a doğru yola çıkar. Cevahir de yanına Ulvi'yi alıp Ayvalık yollarına düşünce hep birlikte büyük bir maceranın içine atılırlar!

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Geniş Aile Yapıştır filmi bu akşam saat 22:15 - 00:00 arasında yayınlanacaktır.

 

Geniş Aile: Yapıştır filminin konusu nedir? Kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Yağmur Tanrısevsin film 2019 filmin konusu ne
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.