Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun acı günü: Amcası hayatını kaybetti

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun amcası İbrahim Kasapoğlu vefat etti. İbrahim Kasapolu’nun cenazesi bugün İstanbul’da ikindi namazını müteakip Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Eyüp Mezarlığı’nda defnedilecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'nun amcası İbrahim Kasapoğlu, geçirdiği ani rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bakan Kasapoğlu'nun amcası İbrahim Kasapoğlu'nun vefat haberini duyurdu. Koca, sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:

"Gençlik ve Spor Bakanı, arkadaşım Mehmet Kasapoğlu’nun amcası İbrahim Kasapoğlu ani bir rahatsızlık sonucu, yapılan müdahalelere rağmen aramızdan ayrıldı. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve dostlarına başsağlığı diliyorum. Dünyadaki eseri iyilik olana ne mutlu!"

İbrahim Kasapolu’nun cenazesi bugün İstanbul’da ikindi namazını müteakip Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra Eyüp Mezarlığı’nda defnedilecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun acı günü: Amcası hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu vefat İbrahim Kasapoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.