Gençlik Başımda Duman neden yayınlanmadı? Dizi artık TV8 ekranlarında olmayacak! / VİDEO

TV8 ekranlarında yayınlanan Gençlik Başımda Duman dizisinden şok haber geldi. Kimine göre fiyasko olab kimine göre ise çok sevilen dizinin yayından kaldırıldığı haberleri sık sık gündeme geldi. Gençlik Başımda Duman dizisinin geçen hafta TV8 yayın akışında olmadığı ve yayından kaldırıldığı iddia edildi. Peki TV8 ikinci bölümden Gençlik Başımda Duman dizisini yayından kaldırdı mı? Gençlik Başımda Duman bitti mi? Gençlik Başımda Duman ne zaman hangi kanalda yayınlanıyor? İşte Gençlik Başımda Duman ile ilgili merak edilen her şey...

TV8 ekranlarının fenomen adayı olmaya hazır olan ve Kısmetse Olur oyuncularının yer aldığı Gençlik Başımda Duman dizisi ile ilgili bir şok gelişme yaşandı. Hafta sonlarında Cumartesi ve Pazar günlerinde yayınlanan Gençlik Başımda Duman dizisinin TV8 yayın akışından kaldırıldığı iddia edildi. Gençlik Başımda Duman dizisi geçen hafta sonunda ilk iki bölümü ile TV8 ekranlarında yayınlandı. Ancak reytinglerde çok gerilerde kalan dizinin bu hafta 30 Eylül Cumartesi ve 1 Ekim Pazar günlerinde TV8 yayın akışından kaldırılması sonrasında Gençlik Başımda Duman dizisinin bittiği iddia edildi. Peki TV8 ikinci bölümden Gençlik Başımda Duman dizisini yayından kaldırdı mı? Gençlik Başımda Duman bitti mi? Gençlik Başımda Duman ne zaman hangi kanalda yayınlanıyor? İşte Gençlik Başımda Duman ile ilgili merak edilen her şey...

GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN NE ZAMAN BİTTİ Mİ?

Kısmetse Olur yarışmasının oyuncularının yer aldığı Gençlik Başımda Duman dizisi geçen hafta sonunda TV8 ekranlarında yayınlandı. Cumartesi günü ilk bölümüyle ekrana gelen Gençlik Başımda Duman dizisi ile ilgili olarak RTÜK'e pek çok şikayet gelmesinden dolayı şok bir iddia ortaya atıldı. Hafta sonlarında saat 16.00'da ekranlara gelen Gençlik Başımda Duman dizisinin TV8'de yayından kaldırıldığı iddia edildi. 30 Eylül Cumartesi TV8 yayın akışında saat 16.00'da Devrim Arabaları ve 1 Ekim Pazar gününde ise yine aynı saatte 5'er Beşer adlı programlarının yayınlanacağı ifade edildi.

GENALAK_BAAIMDA_DUMAN_1

GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN DİZİSİNİN YAYINLANACAĞI TARİH

Gençlik Başımda Duman dizisinin yeni bölümü 7-8 Ekim 2017 tarihlerinde TV8 ekranlarından yayınlanmaya devam edecek.

GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN NEDEN BİTTİ? İŞTE YAPIMCIDAN AÇIKLAMA

GBD

GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN KONUSU

Gençlik Başımda Duman dizisinde Kısmetse Olur’da yer alan gelin ve damat dizisi de kendi karakterlerine hayat verecek; ancak senaristlerin yazdığı senaryo oynanacak. Oyuncular gerçek hayattı senaryolaştırmaya çalışacaklar zira gerçek hayattan isim soy isim dahil meslekler bile değişmeyecek.

Kanal D ekranlarında Production House’nin yapımında izleyici karşısına çıkarılacak Gençlik Başımda Duman dizisinin ağustos ayı sonunda ekranlara getirilmesi planlanıyor. Gençlik Başımda Duman dizisinin çekimleri Polonezköy’de kapatılan alanda devam ederken çekimler için 5 farklı alan da kiralandı.


Gençlik Başımda Duman dizisinin çekimleri başlamasına rağmen ismine ise bir türü karar verilemedi. Daha önce Gençlik Ateşi olarak açıklanan dizi sonrasında Kısmetse Olur dizisi olarak duyuruldu son olarak ise Gençlik Başımda Duman olarak çekimler yapıldı.

Tanıtımlarıyla olduğu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken Gençlik Başımda Duman, ilk bölümüyle ekranlara ‘merhaba’ dedi. ‘Kısmetse Olur’un popüler gelin ve damat adaylarının kadrosunda yer aldığı Gençlik Başımda Duman, hafta sonları izleyicileriyle buluşmaya devam edecek. Gençlik Başımda Duman dizisinde her karakter kendi ismiyle yer alıyor.

GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN 3.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gençlik Başımda Duman 3. bölüme damga vuran olay tabiki de Melek ile Rabia arasında yaşanan kavga oldu.

werwrqe

GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN 4. BÖLÜM İZLE

GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

21 ağustosta Kanal D ekranlarında başlayacağı açıklanan Gençlik Başımda Duman dizisi ile ilgili muamma devam ediyor. Yayın gününe 24 saat kalmasına rağmen hala Gençlik Başımda Duman dizisinin tanıtımı yapılmadı. Kaynaktan aldığımız bilgilere göre ise çekimler 1 aydan uzun süredir İstanbul’da bulunan yalıda devam ediyor.

Kısmetse Olur yayınlanacak m? Kısmetse Olur bitti mi? Kısmetse Olur neden yayınlanmadı? Kısmetse Olur yayınlanacak m? Kısmetse Olur bitti mi? Kısmetse Olur neden yayınlanmadı?
Yine aldığımız kesin olmayan bir tüyoya göre çekim yapılan ev İstanbul’da deniz kıyısında ve önünde güzel bir bahçesi var. İşte Gençlik Başımda Duman dizisinin çekimlerinin devam eddiaiddia edilen ev.

GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN EVİ NEREDE?

Daha önce bir çok sosyal medya paylaşımlarında Semih Kurtulmuş’un da Gençlik Başımda Duman oyuncu kadrosuna dahil olacağı iddia edilmişti; ancak Semih Kurtulmuş’un Tekirdağ’da olduğu ve çekimlere gitmediği yönünde haberler de var. Gençlik Başımda Duman tam liste oyuncu kadrosu için tıklayınız
Gençlik Başımda Duman Dizisi Şarkısı Müziği Tv8
Bir başka açıdan bakıldığında ise bir çok Kısmetse Olur izleyicisi de Gençlik Başımda Duman dizisini de izlemeyeceğini belirtiyor zira başrollerinde Emre ve Cansel’in olmasının bu diziyi kurtarmayacağı; bir çok başarılı dizi oyuncusunun aylarca oyunculuk eğitimi aldığını bu insanların oyunculuktan anlamayacaklarını ve dizinin bu yüzden de yayınlamaya başlamadığı gibi eleştirileri var.

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.