Gençlerin dikkatine! 275 TL ödeyerek 50 bin TL'lik eğitim masrafınızı karşılayabileceksiniz!

Artan eğitim masrafları ve yaşanan hayat pahalılığı sebebi ile giderlerini karşılamak konusunda güçlük çeken gençlere, kamu bankasından eğitim kredisi desteği geldi. İşte detaylar…

2022 yılının zorlu ekonomik şartları, her alanda olduğu gibi eğitim alanında da ciddi derecede hissedildi. Yükselen enflasyon sebebi ile artan maliyetler, eğitim sektöründe de yüksek oranlı zamların ortaya çıkmasına yol açarken bu durum sabit giderleri de artan öğrencileri ve ebeveynlerini zor durumda bıraktı.

Sene boyunca mevcut kazançları ile geçinebilmenin yollarını arayan ancak bir türlü bulamayan tüketiciler, bir de artan eğitim masrafları ile karşılaşınca resmen köşeye sıkıştılar. Temel hakların başında gelen eğitim hakkının ekonomik faktörler sebebi ile sekteye uğramasına gönlü razı gelmeyen kamu bankası Halkbank ise öğrenciler için yepyeni bir kredi ürünü düzenlediğini duyurarak bu noktada devreye girdi.

Senenin başından bu yana tüketiciler, yatırımcılar ve girişimler için birçok farklı kategori altında avantajlı kampanyalar düzenleyen Halkbank, 2023 yılına girilmesine sayılı günler kala öğrenciler için de elini taşın altına koydu. Yeni bir eğitim kredisi ürünü düzenlediğini duyuran Halkbank reşit olan öğrencilerin bizzat başvuru yapabileceklerini, reşit olmayanların ise ebeveynleri aracılığı ile finansman desteğine erişebileceklerini belirtti.

HALKBANK’TAN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM DESTEĞİ!

Gençlerin dikkatine! 275 TL ödeyerek 50 bin TL'lik eğitim masrafınızı karşılayabileceksiniz!

Okul taksitleri ve diğer eğitim giderleri karşısında zor duruma düşen öğrenciler ve ebeveynleri için yeni bir destek ürünü düzenlediğini duyuran kamu bankası Halkbank, eğitim kredisi ürününün üst limitini 100 bin TL olarak açıkladı. Kampanya kapsamında uygulanacak olan başlangıç faizini yüzde 1,94 olarak belirleyen kamu bankası, borçların ise 36 aya kadar taksitlendirilebileceğini vurguladı.

HALKBANK ÖĞRENCİ KREDİSİNİN DETAYLARI

2023 yılına girilmesine sayılı günler kalan öğrenciler için yeni bir destek ürünü düzenlediğini duyuran kamu bankası Halkbank, 100 bin TL’lik üst limit ile açıklamış olduğu ürününün örnek maliyet tablosunu da yayınladı. Kamu bankası söz konusu hesaplamayı şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 50 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 1,94
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Kredi tahsis tutarı: 275 TL
  • Aylık taksit tutarı: 2.098,01 TL
Gençlerin dikkatine! 275 TL ödeyerek 50 bin TL'lik eğitim masrafınızı karşılayabileceksiniz! ile ilgili etiketler Halkbank Eğitim
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.