Gençlere ücretsiz internet bu ay başlıyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: "Operatörlerle mutabakatı sağladık"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, gençlere her ay ücretsiz 10 GB internet düzenlemesiyle ilgili müjdeyi verdi. Uraloğlu, "Operatörlerle mutabakatı sağladık. İnşallah bu ay başlayacağız" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, gençlere ücretsiz 10 GB internet konusuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Uraloğlu, birkaç aydır bu konuyla ilgili çalıştıklarını belirterek "Biz 3 tane operatörden tekliflerimizi aldık. 12 aylık bir süre içerisinde biz bu anlamda gerekli mutabakatı sağladık. Şimdi bunun gençlerimize verilme noktasındayız." müjdesini verdi.

"BU AY İÇERİSİNDE BAŞLATMIŞ OLURUZ"

Bakan Uraloğlu açıklamalarına şöyle devam etti:

Burada mutlaka şunu tesis edeceğiz. Bu projenin Cumhurbaşkanımızın verdiği sözün yerine gelmesi adına gerçekten 10 GB'ı hak eden kişilerin kullanmasını sağlamış olacağız. Gerek cep telefonu numarasından gerekse telefonun IMEI numaralarından örtüşmesini yapacağız. Tanımlanmış olan telefonda bunun kullanılmasını biz sağlamış olacağız. Başkası kullanamayacak. BTK vasıtasıyla biz bunu sağlama yeteneğine sahibiz doğru adreste kullanılmasını sağlayacağız.

Eğitim ve öğretim bu ay başladığına göre biz de bu ay başlarız hemen kullanmaya başlarlar. En ihtiyaç olan nokta artık biz de bu ay içerisinde bunu başlatmış oluruz."

Gençlere ücretsiz internet bu ay başlıyor! Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: "Operatörlerle mutabakatı sağladık" ile ilgili etiketler İnternet Abdulkadir Uraloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.