Gençlere, öğrencilere müjde! Kitap ve kırtasiye ödemesi ucuza gelecek! 100 TL indirim nasıl kazanılır?

Ziraat Bankası Bankkart Genç kullanıcılarına özel yeni bir kampanya duyurdu. Gençler, öğrenciler kitap ve kırtasiye harcamalarına 100 TL Bankkart Lira kazanacak. İşte detaylar…

Ziraat Bankası'nın 15 Nisan tarihinde başlattığı bu kampanya dönemi 31 Mayıs tarihine kadar sürecek. Banka “eğitim” kategorisi altında kırtasiye ve ofis malzemeleri için benzersiz bir projeye adım attı. Yalnızca Bankkart genç müşterilerine özel sunulan bu kampanya 150 TL ve üzeri alışverişte geçerli olacak.

Gençlerin kitap/kırtasiye masraflarını ucuzlatacak olan bu kampanya 31 Mayıs tarihine kadar sürecek. Kampanya dönemi boyunca tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri her alışverişe 25 TL toplamda 100 TL Bankkart Lira hediye edilecek.

KİTAP ALIŞVERİŞİNE 100 TL BANKKART LİRA NASIL KAZANILIR?

Ziraat Bankası'nın genç müşterilerine özel sunmuş olduğu bu kampanya yalnızca katılım sağlayan Bankkart kullanıcıları için geçerli olacak. Bunun için Bankkart mobil uygulaması üzerinden ya da bankkart.com.tr adresi aracılığı ile kampanyaya katılınabilir.

KİTAP ALIŞVERİŞİNE 100 TL KAZANDIRAN KAMPANYANIN ŞARTLARI NELERDİR?

Gençlere, öğrencilere müjde! Kitap ve kırtasiye ödemesi ucuza gelecek! 100 TL indirim nasıl kazanılır?

Ziraat Bankası'nın eğitim kategorisinde sunduğu 100 TL Bankkart Lira hediyesinden faydalanmak isteyenlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden veya Bankkart Pos üzerinden alışveriş yapması gerekiyor. Kampanyaya katılım sağlayanlar anlaşmalı bulunan kitap ve kırtasiye üye işyerlerinden yapacakları harcamalarda 100 TL kazanabilecektir. Her Bankkart sahibi en fazla 100 TL Bankkart Lira kazanabilir.

KİTAP ALIŞVERİŞİNE 100 TL KAZANDIRAN KAMPANYA DETAYLARI!

Ziraat Bankası özellikle yalnızca Bankkart Genç ile yapılacak harcamaların kampanya süresince geçerli olacağının altını çiziyor. Nakit çekim işlemleri ile iptal/iade durumunda kazanılan Bankkart Liralar geri alınır. Bankkart Başak, Bankkart Ücretsiz Ürünler veya Bankkart Business ile yapılacak işlemler kampanya sürecine dahil edilmiyor.

İşlem iptal edildiği durumda eğer hesapta para bulunmuyorsa bir sonraki hesap kesim tarihinde hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır. Ziraat Bankası gençlere özel başlattığı Bankkart Genç Kitap ve Kırtasiye Harcamasına Toplam 100 TL Bankkart Lira Hediye kampanyası üzerinde değişiklik yapma hakkını korur.

Gençlere, öğrencilere müjde! Kitap ve kırtasiye ödemesi ucuza gelecek! 100 TL indirim nasıl kazanılır? ile ilgili etiketler Ziraat Bankası kitap Kampanya
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.