Gençlerbirliği Fenerbahçe maç özeti izle 1-5!

Gençlerbirliği Fenerbahçe maç özeti izle! Süper Lig’de Gençlerbirliği ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın geniş özeti ve gollerini haberimizden izleyebilirsiniz.

Gençlerbirliği Fenerbahçe geniş özet izle! Süper Lig’de 9. hafta maçında Gençlerbirliği ile Fenerbahçe takımları kozlarını Ankara’da Eryaman Stadyumu’nda paylaştı. Haftanın bu en önemli maçında Gençlerbirliği, evinde zirveyi kovalayan Fenerbahçe’yi konuk etti.

İlk yarıyı Gençlerbirliği karşısında 2-1 önde kapatan Fenerbahçe, şu anda da karşılaşmada 5-1 üstün durumda. Fenerbahçe’nin gollerini M. Yandaş (14) D. Perotti (38 pen) J. Sosa (47) D. Perotti (69) O. Tufan (72) atarken; Gençlerbirliği’nin tek golü Diego Ângelo’dan (31) geldi.

Gençlerbirliği Fenerbahçe maçının geniş özetini ve gollerini maç bitiminde aşağıdaki link üzerinden izleyebilirsiniz.

GENÇLERBİRLİĞİ FENERBAHÇE MAÇ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ

 

Gençlerbirliği Fenerbahçe maç özeti izle 1-5! ile ilgili etiketler Gençlerbirliği Fenerbahçe gençlerbirliği fenerbahçe maç özeti Gençlerbirliği Fenerbahçe geniş özet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.