Gelinim Mutfakta Reyhan ve Ezgi elendi mi? 28 Eylül yarışmayı mı bıraktılar?

Gelinim Mutfakta Reyhan ve Ezgi elendi mi? Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan Gelinim Mutfakta 140.bölümünün fragmanına Reyhan Hanımın cümleleri damgasını vurdu. Aynı zamanda gelini Ezgi'nin söyledikerli ise merak ediliyor. Peki Gelinim Mutfakta Reyhan ve Ezgi elendi mi? 28 Eylül yarışmayı mı bıraktılar? Detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta Reyhan ve Ezgi elendi mi? Gündüz kuşağının vazgeçilmeyen programlarından olan programın 140.bölüm fragmanı herkes tarafından merak edildi. Fragmanda Reyhan ve Ezgi'nin cümleleri fragmana damgasını vurdu. Peki Gelinim Mutfakta Reyhan ve Ezgi elendi mi? 28 Eylül yarışmayı mı bıraktılar? Merak edilen detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta Reyhan ve Ezgi elendi mi? 28 Eylül yarışmayı mı bıraktılar?

Gelinim Mutfakta 139. bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı! Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanı Yasemin Kadıoğlu ve Başak Kuvel aldı! 1 çeyrek altını ise, en yüksek puanı alan gelin kazandı. Son bölümün hemen ardından haftanın finali fragmanı yayınlandı. Başak ve kayınvalidesi Yasemin arasındaki gerginliğin ön plana çıktığı Gelinim Mutfakta’da asıl konuşulan isimler ise Ezgi ve Reyhan oldu. Rakibi Hanife Hanım’la sert bir tartışma yaşayan Reyhan Hanım’ın “Çok kaldık, elenmemiz lazım ama çok özleyeceğim sizi.” Sözleri soru işareti yarattı. Yarışmanın iddialı isimlerinin akıbeti bugün yayınlanacak olan Gelinim Mutfakta 140. bölümünde belli olacak.

Gelinim Mutfakta 140. Bölüm

Reyhan Hanım ve Ezgi yarışmadan ayrılıyor mu?
Reyhan Hanım, Hanife Hanım ile tartıştığı sırada çok büyük bir tepki gösteriyor! Ezgi ise, Başak ile mutfakta büyük problem yaşıyor! Hafta galibinin açıklanması öncesi Reyhan Hanımın açıklaması başta Fatih Ürek olmak üzere herkesi şok ediyor!

Gelinim Mutfakta 139. Bölüm

Başak, yerde bulduğu gülü Ezgi'ye veriyor ve sorun büyüyor!
Başak ve Ezgi arasında "Gül" sorunu yaşanıyor! İki Rizeli -Yasemin ve Başak- horon oynayarak Karadenizliliğini kanıtlamaya çalışıyor! Hafta finali için büyük bir iddia yaşanıyor!

GELİNİM MUTFAKTA 138. BÖLÜM

Gelinler ve kaynanalar Başak'ı eleştirmeye devam ediyorlar!
Reyhan Hanım, saygısız olarak düşündüğü Başak'a zehir zemberek açıklamalar yapıyor! Kaynanası Hanife Hanımın söyledikleri de Başak'ı çileden çıkarıyor!

Gelinim Mutfakta 137. Bölüm

Reyhan Hanım, düşünmeden konuştuğunu söylediği Başak'a süzgeç hediye ediyor!
Reyhan Hanım, konuşmadan önce dilini süzüp konuşmasını istediği Başak'a süzgeç hediye ediyor! Hanife Hanım bu hediyeye çok sinirleniyor. Yasemin, yarışmaya katıldığının ikinci gününde sesini yükseltiyor!

 KANAL D

Kanal D, Demirören Holding'in Türkiye'de yayın yapan ulusal televizyon kanallarından biridir. Tüm Türkiye'ye yayın yapan ulusal kanal, genelde dizi filmleriyle ön plana çıkmıştır ve 84 yerli ve 13 yabancı dizi ile, 93 yerli ve 9 yabancı dizi yayınlamış Show TV'den sonra en çok sayıda televizyon dizisi yayınlamış Türk televizyon kanalıdır. 2009 yılı itibarıyla Türkiye'de en çok izlenen kanal unvanını elde etmiştir.

Ayhan Şahenk ve Aydın Doğan tarafından ortak kurulmuştur. 16 Eylül 1993'te test yayınına ve 19 Aralık 1993'te normal yayına başlamıştır. Kanalın hisseleri 16 Ekim 1994 tarihinde Aydın Doğan'a emanet verildi ve kanalın logosu değişerek bugünkü hâlini almıştır. 2004 yılında, analog yayının yanı sıra sayısal yayın yapmaya da başlamıştır. Diğer tüm Avrupa ülkelerine Türkçe yayın yapan Almanya merkezli Euro D kanalın yurt dışındaki şubesidir. Kanal D, ayrıca Türkiye'de yüksek çözünürlükte (HD) yayın yapan ilk ulusal televizyon kanalı olan Kanal D HD'yi yayına sokmuştur. Kanal D'de yayınlanan birçok program, bu kanaldan yüksek çözünürlükte izlenebilmektedir. Kanal D Ana Haber Bülteni'ni hafta içi Buket Aydın sunmaktadır. Spor Gündemi'ni Hafta İçi Cem Yılmaz sunmaktadır. Sihirli Annem, Yaprak Dökümü, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, İntikam, Kavak Yelleri, Aşk-ı Memnu, Hanımın Çiftliği, Öyle Bir Geçer Zaman ki gibi Kanal D'nin en çok beğenilen dizileri arasında yer almıştır.

KANAL D HD

Kanal D, 1 Ekim 2006'da DHDTV adıyla yüksek çözünürlüklü yayınına başlamıştır. Türkiye'nin ilk ulusal yüksek çözünürlüklü televizyon kanalıdır. Kısa bir süre yayınlarını durdurduktan sonra, 1 Eylül 2008 tarihinden itibaren D-Smart platformunda Kanal D HD adıyla tekrar yayına başlamıştır.

Kanal D HD, 18 Eylül 2014 tarihine kadar sadece D-Smart'ta 22. kanal'da yayın yapmaktaydı. Fakat 18 Eylül 2014'te D-Smart'taki yayınını devam ettirerek Digiturk'te 324. kanal, Filbox'ta 21. kanala ve de Türksat 4A'da 12245 H 27500 5/6 frekansına şifresiz ve ücretsiz olarak eklenmişti. Fakat 1 Ekim 2014'te Türksat 4A uydusundaki şifresiz ve ücretsiz yayını ile Filbox'taki yayınını sonlandırmıştır. Kanal D HD, sadece D-Smart'ta 22. kanal'dan ve de Digiturk'te 324. kanaldan izlenebilmekteydi. 6 Kasım 2015 tarihinde Türksat 4A'da şifresiz ve ücretsiz olmuştur. Kanal D HD şu anda D-Smart 22. kanal, Digiturk 24. kanal, Teledünya 25. kanal, Türksat TKGS 3. kanal, Türksat 4A 12245 H 27500 5/6 frekansından, Filbox 21. kanal ve Tivibu 26. kanaldan yayın yapmaktadır. 28 Eylül 2015'te HD yazısını kaldırılmıştır.

Gelinim Mutfakta Reyhan ve Ezgi elendi mi? 28 Eylül yarışmayı mı bıraktılar? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta reyhan yarışmayı mı bıraktı elendi mi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.