Gelinim Mutfakta 9 Ekim kim elendi? Bugün kim birinci oldu?

Gelinim Mutfakta 9 Ekim kim elendi? Gelinim Mutfakta yarışmasında heyecan devam ediyor. 9 Ekim gününde bir yarışmacı daha elenerek hayallerine veda etti. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta 9 Ekim kim elendi? Bugün kim birinci oldu? soruları izleyenler tarafından yakından takip ediliyor. Sunuculuğunu Onru Büyüktopçu’nun yaptığı Gelinim Mutfakta yarışmasında final heyecanı yaşanıyor.

Gelinler 5 altın bilezik için en iyi tabağı çıkarmaya çalışırken en düşük puanı alan yarışmacı ise elenerek hayallerine veda etti.

GELİNİM MUTFAKTA 9 EKİM KİM ELENDİ?

Bu hafta Gelinim Mutfakta programına veda eden isim 69 puan ile Ayşe oldu.

GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Bugün Gelinim Mutfakta programında çeyrek altını kazanan isim İlayda oldu. Bu hafta Gelinim Mutfakta programında 87 puan ile İlayda oldu.

 
 
 
Gelinim Mutfakta 9 Ekim kim elendi? Bugün kim birinci oldu? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta Gelinim Mutfakta 9 Ekim gelinim mutfakta kim elendi Gelinim Mutfakta birinci
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.