Gelinim Mutfakta 17 Nisan birincisi Ezgi!

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Çarşamba günü yayını izleyicilerle devam ediyor. Dün programda gün birincisi olan yarışmacı ise 17 puan ile Ezgi oldu. Bugün rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Peki bugün çeyrek altını kazandı? Gelinim Mutfakta 17 Nisan canlı izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? Kanal D'de yayınlanan yapımda gün birincileri çeyrek altın kazanıyor. Programın sunuculuğunu ise ekranların sevilen isimi Fatih Ürek gerçekleştiriyor. Peki gün birincisi kimm oldu? İşte 17 Nisan'da yayınlanan bölümün detayları...

Gelinim Mutfakta 17 Nisan birincisi Ezgi!
GELİNİM MUTFAKTA 17 NİSAN

Meltem Nur, yemeğini yaparken bir talihsizlik oluyor. Meltem Nur, yemeğini yaptığı sırada tavası ise alev alıyor. Reyhan ve Handan Hanım arasındaki tartışma ise kaldığı yerden devam ediyor.

17 puanla Ezgi 17 Nisan'da gün birincisi oldu.

KANAL D CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

GELİNİM MUTFAKTA 16 NİSAN

Handan-Meltem Nur Akdemir, Besime-Gülcan Ekinci, Sevim-Güngör Üzüm ve Reyhan-Ezgi Yıldırım bugün "Tavuklu Börek Mantı" için yarışıyorlar.

Gelinler yarıştığı programda kayınvalideler ise puanlamayı yapıyor.

16 NİSAN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

17 puan ile dün gün birincisi Ezgi oldu.

Gelinim Mutfakta 17 Nisan birincisi Ezgi! ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta 17 Nisan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.