Gelecek Partisi kurucularından Musa Arat istifa etti! "Bu vebale ortak olmayacağım"

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Musa Arat, Yedili Masa'nın ülkeyi bölmeye ve sömürülmeye götüren politikaları nedeniyle partisinden istifa ettiğini duyurdu. Musa Arat, seçimlerde AK Parti'ye destek vereceğini belirtti.

Türkiye, 14 Mayıs'taki seçimlere gün sayıyor. Cumhur İttifakı cumhurbaşkanı adayı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, HDP'nin 'gizliden' destek verdiği Yedili Masa ise Kemal Kılıçdaroğlu'nu gösterdi.

KILIÇDAROĞLU'NA HDP-PKK DESTEĞİ

CHP liderine ilk tebrik terör örgütü PKK'nın elebaşları ve HDP'nin eş başkanlarından geldi. İlk iş olarak HDP'yi ziyaret eden Kılıçdaroğlu, "Kucaklaşmak varken niye kavga ediyoruz?" diyerek ortaklarını meşrulaştırmaya çalıştı.

PKK elebaşı Duran Kalkan, "6'lı masa birliklerini güçlendirecek. Önleri açıktır" derken diğer bir üst düzey PKK'lı Sabri Ok ise "100 yıllık Cumhuriyet'i yıkacağız" imasında bulundu.
Terör örgütü PKK’nın elebaşlarından Mustafa Karasu da "Toplumda umut yarattılar Erdoğan’ı devireceğiz" dedi.

Yaşananlar Yedili Masa'da büyük bir kaosa yol açtı. İYİ Parti'nin ağır toplarından Yavuz Ağıralioğlu, "Masaya terörün gölgesi düştü" diyerek partisinden istifa etti.


Gelecek Partisi kurucularından Musa Arat Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğrafını paylaşarak partisinden istifa etti

İstifalara bugün bir yenisi daha eklendi. Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Musa Arat, Yedili Masa'nın ülkeyi bölmeye ve sömürülmeye götüren politikaları nedeniyle partisinden istifa ettiğini duyurdu.

AK Parti'ye destek vereceğini belirten Arat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte çekilen fotoğrafıyla yaptığı paylaşımda, "Küresel ve emperyalist güç odaklarının planlarına uygun olarak kurulmaya çalışılan Masaya dahil olunmasına, terör örgütlerinin destekçileri ve işbirlikçileri ile aynı yapıda yer alınmasına karşı olduğumu çok daha önceden açıkça ifade etmeme rağmen oluşan mevcut duruma karşı Gelecek Partisi'ndeki görevimden ve parti üyeliğinden istifa ettim." dedi.

Vebale ortak olmayacağını vurgulayan Konyalı iş insanı, "Altılı masanın CHP politikalarına mahkum edilerek Ülkemiz açısından küçülmeye, bölünmeye, sömürülmeye giden yolun açılmasına sebep olabileceğine inanıyorum. Bu büyük bir vebaldir." ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi kurucularından Musa Arat istifa etti! "Bu vebale ortak olmayacağım"

"Bu vebale ortak olmayacağım"

Arat sosyal medya hesabından yaptığı zehir zemberek açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:
"Küresel ve emperyalist güç odaklarının planlarına uygun olarak kurulmaya çalışılan Masaya dahil olunmasına, terör örgütlerinin destekçileri ve işbirlikçileri ile aynı yapıda yer alınmasına karşı olduğumu çok daha önceden açıkça ifade etmeme rağmen oluşan mevcut duruma karşı 27 Mart 2023 tarihinde Gelecek Partisindeki görevimden ve parti üyeliğinden istifa ettim.

Altılı masanın oluşumu, şekli ve bünyesinde barındırdığı mana beni rahatsız etti.

Zira; tek parti döneminin yaptığı eşsiz zulümleri unutarak, bugün yeni zulümlerin yaşanabileceği bir kapının aralanmasına gönlüm ve vicdanım razı olmadı. CHP'yi bugün idare edenler bir değişimden bahsetseler de, tabanının tutumunda bir değişim olmadığı, muhafazakar insanlarla bir hesaplaşma ve intikam hayalleri beslendiği açıkça görülmektedir. Bölgesinde lider ve oyun kurucu Türkiye'nin böyle bir zihniyetle yeniden tanıştırılmasına karşı olduğum için istifa ettim.

Altılı masanın CHP politikalarına mahkum edilerek Ülkemiz açısından küçülmeye, bölünmeye, sömürülmeye giden yolun açılmasına sebep olabileceğine inanıyorum. Bu büyük bir vebaldir. Milletimizin hayrına değildir. Ben bu vebale ortak olmak istemedim. 15 Temmuz 2016 hain Darbe girişiminde Halkımızı darbecilere karşı dik durmaya çağıran ilk il başkanlarından biri olarak darbeciler ve destekçilerinin ayırt edilmeksizin görevlerine iade etme taahhüdünü asla kabullenemem. Böyle bir program Türk siyasal yapılanmasının programı olamaz. Dün de AK Parti Genel Merkezinde Sayın Cumhurbaşkanımızın kabulü üzerine son derece verimli bir görüşme yaptık.

14 mayısta tarihi bir seçim var. Türk i y e küresel güç olma potansiyeli taşıyan büyük bir bölgesel güçtür. 20 yılın kazanımları ve edinilmiş Devlet tecrübesi ile ülkemizi aynı hızla geleceğe taşıma gayretlerine destek olmak amacı ile 14 mayıs tarihi seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye destek vereceğim. "

 

Gelecek Partisi kurucularından Musa Arat istifa etti! "Bu vebale ortak olmayacağım" ile ilgili etiketler Gelecek Partisi istifa Cumhur İttifakı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.