'GEÇMİŞTE FETÖ'DEN CEZA ALMIŞ İSİMLER KENDİLERİNİ SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE KONUMLANDIRARAK GİZLİYOR'

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt'un ‘Haberin Olsunun bugünkü yeni bölümünde konuğu Aydınlık gazetesi muhabiri Kaan Arslan oldu.

Bozkurt ile Arslan, Süleymancılar'ın ikna odalarını, FETÖ'cülerin Süleymancılar'a verdiği destekleri, Süleymancıların muhalefet partileri üzerinden seçimlere müdahalelerini, MİT ile Emniyet'in DHKP-C'ye nokta operasyonunu ve Mardin'de DEM Parti'lilerin skandal İstiklal Marşı tepkisini masaya yatırdı.

''HDP/DEM PARTİ'NİN İSTİKLAL MARŞI ÇIKIŞI AÇIK AÇIK TÜRKİYE'YE BİR İSYANDIR, BAŞ KALDIRIDIR''

Bozkurt, ''Mardin Büyükşehir Belediyesi'nde yerel seçimden sonra ilk meclis toplantısında istiklal marşı krizi çıkardılar. HDP/DEM Parti İstiklal marşımızın okunmasını alçakça reddediyor. HDP/DEM Parti'nin İstiklal Marşı çıkışı açık açık Türkiye'ye bir isyandır, baş kaldırıdır. İstiklal Marşı'nı tanımamak yarın bu ülkeyi ve bayrağını tanımamaktır. Gereken yapılmalıdır.'' sözlerini kullandı.

''SÜLEYMANCILAR ÇOK BÜYÜK BİR YAPI. ÖĞRENCİ YURTLARI ÜZERİNDEN ÖRGÜTLENME MODELLERİ SÖZ KONUSU''

Arslan, ''Süleymancılar çok büyük bir yapı. Öğrenci yurtları üzerinden örgütlenme modelleri söz konusu. Süleymancılar seçimlerde CHP'ye destek vereceklerini ve bunun karşılığında bir takım menfaatleri olacaklarını söylemişlerdi. Süleymancılar, İstanbul'da bulunan hisar hastanlerinin Avrupa yakasında yeni bir şubesini yapmak için İmamoğlu'ndan söz almışlar. Süleymancılar'ın eskiden beri Cumhuriyetin kurduğu kurumlara karşı olma durumu var. Kendi içlerinde bir bölünme de söz konusu. Cumhuriyet ve devletle barışık bir kesim söz konusu. 2000'de bir yol ayrımı yaşadılar.

''ALİHAN KURİŞ'İN SÜLEYMANCILAR'IN BAŞINA GEÇMESİ ŞÜPHELİ. EL KOYMUŞ GİBİ''

Alihan Kuriş'in Süleymancılar'ın başına geçmesi şüpheli. El koymuş gibi. Ahmet arif denizoğlu'nun ölümünde şüpheler söz konusu. Sağlıklıyken birden vefat ediyor, 36 saat sonra evinde bulunuyor. Oldu bitti gibi. Ahmet Arif Denizoğlu'nun ölümünden sonra ortaya çıkan şüpheler nedeniyle Süleymancılar'a odaklanmamıza neden olaylar silsilesi başlıyor.   15 temmuz darbe girişiminden 2 ay sonra fetö davalarınnı başladığı dönemde cemaat liderliğinde değişim yaşandı. Cemaatin tavrı açık şekilde değişiyor. Alihan Kuriş'ten itibaren önce İYİ Parti ve CHP'ye açıktan destek çağrıları yapıldı.

''GEÇMİŞTE FETÖ'DEN CEZA ALMIŞ İSİMLER KENDİLERİNİ SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE KONUMLANDIRARAK GİZLİYOR''

FETÖ Davalarında bir şey ortaya çıktı. Karlov cinayetini yapan şahısın evinde sosyal doku vakfı'nın kitapçıları bulundu. Sosyal Doku Vakfı'na üyeymiş gibi göstermek istenirken, aslında FETÖ üyesi olduğu ortaya çıktı. FETÖ diğer cemaatlerin içinde gizleniyor. FETÖ'nün en çok Süleymancılar'ın içinde gizlendiği ortaya çıktı. Geçmişte FETÖ'den ceza almış isimler kendilerini Süleymancılar cemaatinde konumlandırarak gizliyor. Almanya Süleymancılar'a koordineli emperyalist istihbarat aklı olarak destek veriyor.

''15 TEMMUZ 2016'DAN SONRA EMNİYETE ALINAN POLİSLERİN YÜZDE 20'Sİ 'SÜLEYMANCI OLDUĞU İÇİN GİRDİ''

Almanya cumhurbaşkanının bir cemaat merkezinin açılışına katılması büyük bir olay.  Seçimlerden önce Cumhurbaşkanı Erdoğan İsmailağa'yı ziyaret edince olay olmuştu. Sırf AK Parti karşıtlığından yapılıyor. Erdoğan eleştiriliyor ise Almanya cumhurbaşkanının bir cemaat merkezinin açılışına katılması da eleştirilmeli. Türkiye'de bazı gazeteciler CHP ile Süleymancılar ve yabancı devletler bağlantıları yokmuş gibi göz yumuyorlar. 15 Temmuz 2016'dan sonra emniyete alınan polislerin yüzde 20'si 'Süleymancıyım' diye girdi. FETÖ'de de yurtta kalma meselesi var, Süleymancılar'da da. Bu polisler hızlı şekilde yükselerek komiser yardımcısı oluyor. Süleymancılar uluslararası büyük şirketlerle ticaret yapıyor. Bu şirketler üzerinden ciddi dolandırıcılık, kara para aklamaları davaları söz konusu. Süleymancılar cemaati kendi şirketi üzerinden kara para aklıyor. Yargıdaki Süleymancılar üzerinden meselelerin üzeri örtülüyor. Süleymancılar, kendi ifadelerine göre tüm dünyada 100 milyar dolara yakın bir bütçe yönetiyor.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

'GEÇMİŞTE FETÖ'DEN CEZA ALMIŞ İSİMLER KENDİLERİNİ SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE KONUMLANDIRARAK GİZLİYOR' ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun FETÖ Türkiye Süleymancılar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.