Geçmişin Gölgesinde filminin konusu nedir? Any Day kaçta başlayacak?

Bugün Beyaz TV ekranlarında yayınlanacak olan Geçmişin Gölgesinde filmi için geri sayım başladı. Filmin yönetmen koltuğunda Rustam Branaman oturuyor. Geçmişin Gölgesinde filminin konusunu merak edenler araştırma yapmaya başladı. Peki, Geçmişin Gölgesinde filminin konusu nedir? Any Day kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde..

Geçmişin Gölgesinde filmi bu akşam Beyaz TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Filmin başrollerinde  Eva Longoria, Kate Walsh, Sean Bean yer alıyor. Geçmişin Gölgesinde filminin konusunu merak edenler arama motorlarından araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, Geçmişin Gölgesinde filminin konusu nedir? Any Day kaçta başlayacak? Detaylar haberimizde...

Geçmişin Gölgesinde filminin konusu nedir? Any Day kaçta başlayacak?

GEÇMİŞİN GÖLGESİNDE FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Başrolünde Game of Thrones dizisinden ve Yüzüklerin Efendisi filminden tanınan Sean Bean'in oynadığı yapıtta, geçmişinden sıyrılmaya çalışan bir dövüşçünün mücadele öyküsü anlatılıyor.

KAÇTA BAŞLAYACAK?

Geçmişin Gölgesinde filmi bu akşam saat 21:00 - 23:00 arasında yayınlanacak.

 

Geçmişin Gölgesinde filminin konusu nedir? Any Day kaçta başlayacak? ile ilgili etiketler Beyaz TV canlı izle 2019 Sinema film sinema filmi
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.