Gecenin Ucunda Dizisine Tepkiler Dinmiyor! Yeni Bölüm Fragmanında Şok Sahne

Peride Celal'in romanından uyarlama olan Gecenin Ucunda dizisi 5. bölüm sonradı bomba gelişmeler yaşandı. Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu ikilisinin başrol oynadığı dizinin yeni bölüm fragmanında yer alan sahneye tepkiler dinmiyor.

Çarşamba akşamları ekrana gelen Gecenin Ucunda dizisi son bölümüyle yine tepkilere neden oldu. Heyecan dolu anların yaşandığı dizide bomba haberler var. Yönetmenliğini Barış Erçetin'in yaptığı TMC film imzalı Gecenin Ucunda dizisinde Sarp Levendoğlu ve Tuba Ünsal gibi usta isimler de var.

Yayınlandığı günden bu yana final yapacak tahminlerine maruz kalan aslında konusu ve oyuncu kadrosuyla da iddialı olan Gecenin Ucunda dizisine tepkiler de var. Sosyal medyada Gecenin Ucunda dizisi yeni bölüm fragmanında yer alan sahnelerle ilgili paylaşımlar da var.

Gecenin Ucunda 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Birçok seyirci dizinin konusunun ancak kitaptan takip edilebileceğini, görüntülerin Türk toplum yapısına uygun olmadığını düşündü. Evli bir adama aşık olan Macide'nin aşkının toplumsal değerlerle bağdaşmadını dahası izleyen milyonlarca gencin etkilendiğini düşünen seyirci bunu da sosyal medya hesaplarından dile getirdi.

GECENİN UCU 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Gecenin Ucunda Dizisine Tepkiler Dinmiyor! Yeni Bölüm Fragmanında Şok Sahne ile ilgili etiketler Gecenin Ucunda Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.