GAZZE’YE SIZAN ABD ÖZEL KUVVETLERİ VURULDU MU? REHİNE OPERASYONUNDA NELER YAŞANDI?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İsrail - Filistin savaşında yaşanan son gelişmeleri, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dın İsrail ve ABD’ye ikinci ‘One Minute’ çıkışını, Netanyahunun ‘Yeşaya Kehaneti’ vurgusuyla İsraillilere silahlanma çağrısını ve Gazze’ye sızan Amerikan askerlerinin vurulduğu tartışmalarını masaya yatırdı.

''İSRAİL'İN BUGÜNKÜ YÖNETİMİ DEAŞ'TAN FARKSIZ KÖKTEN DİNCİ BİR YAPIDIR''

Bozkurt, ''Filistinlilerin topraklarına el koyarak işgalcilik, hırsızlık yapıyorlar. Sivilleri silahlandırmanın adı 'paramiliter güç' oluşturmaktır. Bu gücü masumlara karşı kullanacaklar. Terör mücadeleye uymayan, Filistin'in işgalini amaçlayan bu hareketin adı kökten dinciliktir. İsrail'de aklıselim devre dışı kalmıştır. Kökten dinci yapı dini hedeflerine yürümek için İsraillileri buna kanalize ediyor. İsrail'in bugünkü yönetimi DEAŞ'tan farksız kökten dinci bir yapıdır. Yeşaya kehaneti İsrail'in gelecekteki zaferini anlatıyor. İsrail toplumunu silahlandırarak savaştırmak istiyorlar, Orta Çağ zihniyetiyle karşı karşıyayız. İsrail'i yöneten yapı DEAŞ'tan çok daha tehlikeli bir yapıdır.

''ERDOĞAN TÜM DÜNYAYA 'FİLİSTİN'İN GARANTÖRÜ TÜRKİYE'DİR' DEDİ''

İsrail doğalgazının Avrupa'ya aktarımı Türkiye'siz gerçekleştirilemez. Bu süreci durdurdular.  Erdoğan konuşmasında 'Filistin davasında Arap dünyasında Türkiye aktör olacak' dedi. Erdoğan 'tüm dünyaya 'Filistin'in garantörü Türkiye'dir' dedi.

''GAZZE İSRAİL'İN VİETNAM'I, O BÖLGE ABD'NİN UKRAYNA'SIDIR''

Pentagon'un eski danışmanının söylediği ABD'li askerlerin imha edilmesi doğru olabilir. Ciddi bir başarısızlık söz konusu. Bu durum İsrail'in kara harekatı konusunda ne kadar zor durumda olduğunu gösteriyor. İsrail'in işi çok zor. İkinci Vietnam olacak. Hatta Vietnam'dan çok daha ağır bir gerileme başlayacak. ABD'nin de Ukrayna'sı olacak. Gazze İsrail'in Vietnam'ı, o bölge ABD'nin Ukrayna'sıdır.'' dedi.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

GAZZE’YE SIZAN ABD ÖZEL KUVVETLERİ VURULDU MU? REHİNE OPERASYONUNDA NELER YAŞANDI? ile ilgili etiketler İsrail Netanyahu Cumhurbaşkanı Erdoğan Gazze ABD Joe Biden Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.