Gaziantep yarın 20 Ocak okullar tatil mi? Perşembe Gaziantep'te üniversitelere kar tatili var mı?

Gaziantep’te devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil mi sorusu yeniden gündem oldu. Kar yağışının hayatı olumsuz yönde etkilediği Gaziantep’te yarın 20 Ocak okullar tatil mi? Peki, yarın Gaziantep’te üniversitelere tatil var mı?

Meteoroloji’den gelen son dakika uyarılarının ardından akşam saatlerinde Gaziantep ve il genelinde başlayan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Öğle saatlerinden sonra başlayan ve akşam saatlerinde de etkisini iyice hissettiren kar yağışından dolayı ana ve ara yollardaki araçları ile ilerlemekte vatandaşlar zorluk yaşadı.

Gaziantep 20 Ocak Okullar Tatil Mi?

Yoğun kar yağışı nedeniyle Gaziantep’te son olarak 19 Ocak Çarşamba gününde il genelinde tüm okullar tatil ilan edilmişti.

Gaziantep yarın 20 Ocak okullar tatil mi? Perşembe Gaziantep'te üniversitelere kar tatili var mı?

Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından, yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde eğitime yarın da ara verildiğini belirterek, "Yoğun kar yağışı dolayısıyla 19 Ocak Çarşamba günü Gaziantep genelinde eğitime (halk eğitim dahil) bir gün ara verilmiştir. Hamile ve engelli kamu personeli idari izinli sayılacaktır. Lütfen zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayın" paylaşımında bulundu.

Gaziantep’te 20 Ocak Perşembe gününde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceği konusunda henüz net bir açıklama yapılmadı.

Gaziantep yarın 20 Ocak okullar tatil mi? Perşembe Gaziantep'te üniversitelere kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Gaziantep tatil Son dakika okullar
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.