Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'den zafer paylaşımı: Üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız

31 Mart yerel seçimlerinde rakibine karşı %10'a yakın farkla kazanan Cumhur İttifakı Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Fatma Şahin, yeni dönemin ilk gününde dikkat çeken bir paylaşım yaptı. "Üzerimizdeki emanetin ve sorumluluğun farkındayız." diyen Şahin, "Hatalarımızdan, eksiklerimizden ders alarak güçlü Gaziantep’i birlikte kurmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

6 Şubat 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerinin etkilediği Gaziantep'te sandıkların tamamı açıldı. 

Kesin olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı adayı Fatma Şahin yeniden Gaziantep belediye başkanı seçildi. 

 

 

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'den zafer paylaşımı: Üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız

YENİ DÖNEMİN İLK MESAJI: ÜZERİMİZDEKİ SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ

Yeni dönemin ilk gününde sosyal medya hesabından mesaj paylaşan Şahin, "Bugün yeni bir güne ve döneme “Bismillah” diyoruz. Üzerimizdeki emanetin ve sorumluluğun farkındayız. Başlattığımız çalışmaları devam ettirmek; hatalarımızdan, eksiklerimizden ders alarak #GüçlüGaziantep’i birlikte kurmaya devam edeceğimiz #GaziantepBüyükşehir ailesinin her bir ferdine çok güveniyorum. Destekleri için teşekkür ediyorum. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi" ifadelerini kullandı. 

 

 

Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin'den zafer paylaşımı: Üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız ile ilgili etiketler Fatma Şahin Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziantep AK Parti

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.