Gazi Üniversitesi Dekanı Orhan Acar kimdir? Ne söyledi?

Gazi Üniversitesi Dekanı Orhan Acar kimdir? Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar, öğrencileriyle yaptığı görüşmede videonun açık olduğunu unutup yanındaki kişiye, "Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma" dedi. Sosyal medyada gündem olan konu sonrasıdan Orhan Acar'ın kim olduğu araştırılmaya başlandı. İşte Gazi Üniversitesi Dekanı Orhan Acar kimdir? Ne söyledi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Gazi Üniversitesi Dekanı Orhan Acar kimdir? sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı.  Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar, öğrencileriyle yaptığı görüşmede videonun açık olduğunu unutup yanındaki kişiye, "Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma" dedi.  İşte Gazi Üniversitesi Dekanı Orhan Acar kimdir? Ne söyledi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Uyarının ardından sesin öğrencilere gittiğini fark eden Acar, hiçbir şey diyemeden yüzünü ovuşturdu. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından birçok kişi tepki gösterdi. Kimi öğrenciler de "Dekanımızın yanındayız" diyerek  Orhan Acar'a destek verdi. 

Orhan Acar kimdir?

Orhan Acar, 1962'de Ankara Akyurt'ta dünyaya geldi.Lisans programını Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Kimya 1985 bölümünde yaptı. Yüksek Lisans programını Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Makine mühendisliği/ Nükleer Mühendisliği 1988 bölümünde yaptı.

Doktora programını Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Analitik Kimya Doktora 1996 bölümünde yapan Acar 1 Nisan 2017 yılında Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanlığına atandı.

Gazi Üniversitesi Dekanı Orhan Acar kimdir? Ne söyledi? ile ilgili etiketler Gazi Üniversitesi Gazi Üniversitesi Dekanı Orhan Acar kimdir?
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.