Gazeteci Tolga Akyıldız beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti! Ünlü isimler yasa boğuldu...

90’lı yıllardan bu yana Blue Jean, Hürriyet, Milliyet gibi dergi ve gazetelerde müzik yazılarıyla yer alan kültür-sanat gazetecisi Tolga Akyıldız 50 yaşında hayatını kaybetti. Beyin kanaması sonucu vefat eden Akyıldız'ın birçok dostu, sosyal medyadan taziye mesajı paylaştı.

Gazeteci yazar Tolga Akyıldız, beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırılan 50 yaşındaki Akyıldız'ın durumunun kritik olduğu aktarılmıştı.

İstanbul Maslak’taki evinde beyin kanaması geçiren Akyıldız, özel bir hastaneye kaldırılmıştı.

YOĞUN BAKIMA ALINMIŞTI

Geçen gün yoğun bakıma alınan Akyıldız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gazeteci Tolga Akyıldız beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti! Ünlü isimler yasa boğuldu...

CENAZE TÖRENİ DETAYLARI BELLİ OLDU

Tolga Akyıldız, 4 Nisan'da Zincirlikuyu Camisi’nde kılınacak öğle namazından sonra Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedilecek. 

ÜNLÜ İSİMLER YASA BOĞULDU

Acı haberin duyulmasının ardından Akyıldız'ın birçok dostu, sosyal medyadan taziye mesajı paylaştı.

O paylaşımlardan bazıları şu şekilde...

Ayşegül Aldinç:

Ah Tolga’cım çok erken. Çok şaşkın ve üzgünüm.

Ferhat Göçer:

İyi, güzel, aydın bir insan, kıymetli bir Gazeteci ve müzik yazarı, meslek yoldaşımız Tolga Akyıldız 'ı kaybettik. Çok üzgünüm…

Tuna Kiremitçi:

30 yıllık arkadaşım gitti. Galatasaray Lisesi'nden beri birbirimizle gurur duyarak büyüdük. Müzik dünyası bilge bir yazarını, İstanbul son beyefendilerinden birini kaybetti. Üzüntüm tarifsiz. Huzur içinde uyu canım kardeşim Tolga Akyıldız.

Gazeteci Tolga Akyıldız beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti! Ünlü isimler yasa boğuldu... - Resim : 2

PERA:

Bizim için çok değerli Tolga abimizi kaybettik, tüm müzik camiasının başı sağolsun, mekanı cennet olsun. Geride kalan yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Murat Meriç:

Olmadı. Tolga’yı, en az 20 yıllık güzel arkadaşımı kaybettik. Yaptığımız onlarca yolculuk, bol kavgalı müzik muhabbetlerimiz ve içtiğimiz rakılar, biralar yanımıza kâr. Çağlan’a ve babasına kavuştu; tesellim bu. Nasıl teselliyse!

Teoman:

Yalan dünya. Nur içinde yat Tolgacığım.

Yeşim Salkım:

Ne diyeceğimi bilmiyorum çok erken değil mi Tolga..

Göksel

Ah canım Tolga. İnanmak istemiyorum. Mekanın cennet olsun. 

Hazal Kaya

Ah canım Tolga... Çok üzgünüm çok...

Soner Arıca

Çok erken bir veda oldu bu; şaşkın ve çok üzgünüm… Mekanı cennet olsun...

TOLGA AKYILDIZ HAKKINDA

Tolga Akyıldız 1973'te İstanbul'da doğdu. Galatasaray Lisesi'ni ve Boğaziçi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji bölümünü bitirdi. Gazetecilik mesleğine 1987'de Hey Dergisi'nde başladı. 1993-1997 arasında GO (Genç Olmak) Dergisi, Akşam Gazetesi, Health&Shape ve Anne&Çocuk dergilerinde editörlük yaptı. 1997'de Blue Jean Dergisi'nde Yayın Yönetmeni olarak görev alan gazeteci 2000'de Blue Jean ve Hey Girl Dergisi'nin yayın direktörlüğünü üstlendi. 2000-2007 yılları arasında bu dergilere ek olarak Max, İstanbul Life ve Auto Show dergilerinin de yayın direktörlüğü görevini yürüttü.

2012 Yılı'nda Nova Medya Yayıncılık'ta Genel Koordinatörlük görevini üstlendi. Cosmopolitan, Elele, Biba, Marie Claire, Touch İstanbul Dergilerinde köşe yazıları ve röportajları yayımlandı. Milliyet Gazetesi Cadde Eki'nde kaleme almaya başladığı 'Sokak Çocuğu' adlı köşesini 4 yıl sürdüren yazar; Esquire ve 46 Dergileri için köşe hazırladı. Tolga Akyıldız aynı zamanda müzisyenler ve markaları bir araya getiren projeler üreten 'müzikmentor' adlı yapının kurucusuydu. İlk öykü kitabı "Özür Dilerim Çok Sevdim" 2014 yılında yayımlanmıştı.

Gazeteci Tolga Akyıldız beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti! Ünlü isimler yasa boğuldu... ile ilgili etiketler gazeteci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.