Gazeteci Nihat Genç'ten Cumhurbaşkanı ve TBMM'ye acil insanlık çağrısı

Gazeteci Nihat Genç sosyal medya hesabından 'çocukların tahliyesi' için acil insanlık çağrısında bulunması için Cumhurbaşkanlığı ve TBMM'ye seslendi.

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği korkunç saldırılar sürerken Gazze'de 436 sivilin hayatını kaybettiği belirtiliyor. Bu kayıpların 91'i ise çocuk. 

ACİL İNSANLIK ÇAĞRISI

Dünyanın gözü kulağı Gazze işgalindeyken gazeteci Nihat Genç sosyal medya hesabı X'ten Cumhurbaşkanlığı ve TBMM'ye acil insanlık çağrısında bulunulması konusunda bir mesaj yayınladı. Ukrayna'da benzerinin yapıldığını söyleyen Nihat Genç şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanlık makamına ve TBMM Başkanlığı'na!  Diplomasi-arabuluculuk uzun sürer, bütün Dünya'ya ve taraflara Gazze'den  'çocukların tahliyesi' için acil insanlık çağrısında bulunulmasını arz ederim! (Ukrayna'da yapılmıştı!)"

Gazeteci Nihat Genç'ten Cumhurbaşkanı ve TBMM'ye acil insanlık çağrısı ile ilgili etiketler Nihat Genç
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.