Gayrimenkul zengini Asım Bayram'a ne oldu?

ATV Müge Anlı bugünkü program 22 Şubat canlı izle! Haftanın son gününde Müge Anlı ile Tatlı Ser programı ATV'de izleyicilerle buluşuyor. Bugün programda konuşulan konulardan biri ise Asım Bayram olayı. 82 yaşındaki Asım Bayram'dan 22 Ocak Salı gününden beri haber alınamıyor. Ailesi ise Müge Anlı'da Asım Bayramı arıyor. İşte ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle! Asım Bayram'a ne oldu? Detaylar haberimizde...

ATV Müge Anlı bugünkü program 22 Şubat canlı izle! Reyting yarışında birçok yapımı geride bırakarak zirvenin sahipleri arasında bulunan Müge Anlı ile Tatlı Sert büyük beğeni topluyor. Gündüz kuşağının vazgeçilmez programı ATV ekranlarında canlı yayın ile izleyicilerle buluşuyor. Asım Bayram olayı ise bugün programda konuşuluyor. İşte ATV Müge Anlı canlı izle! 22 Şubat bugünkü program! Asım Bayram nerede? Merak edilen detaylar haberimizde...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı büyük beğeni topluyor. Bugün programda Asım Bayram olayı konuşuluyor. 82 yaşındaki gayrimenkul zengini Asım Bayram'da 22 Ocak Salı gününden beri haber alınamıyor.

82 yaşındaki yaşlı adamın kaybolmadan bir gün önce 21 Ocak tarihinde bilardo kafede yaptığı görüşme kafaları karıştırdı.

Gayrimenkul zengini Asım Bayram'a ne oldu?

Telefon bağlantısı ile canlı yayınan bağlanan Osman Üyal, Asım Bayram ile bir çorbacıda taanıştıklarını söyledi. Üyal, Bayram'ın kendisine evlenmek istediği dile getirdiğini açıkladı.

Gayrimenkul zengini Asım Bayram'a ne oldu? ile ilgili etiketler Müge Anlı canlı izle 22 Şubat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.