Gareth Bale maç sırasında uyudu! ''En kötü fotoğrafı''

Real Madrid, La Liga'da şampiyonluğa yürürken Gareth Bale'in hareketleri tepki çekiyor. Alaves maçı sırasında yedek kulübesinde otururken koronavirüs önlemleri nedeniyle takması zorunlu olan maskeyi gözüne taktı ve uyudu.

İspanya La Liga'da Real Madrid, sahasında Alaves'i 2-0 mağlup ederken şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Real Madrid'de disiplinsiz hareketleri nedeniyle tepki toplayan Galli yıldız futbolcu, Alaves maçında bir kez daha olay oldu.

Karşılaşmaya yedek başlayan Bale, yedek kulübesinde otururken koronavirüs önlemleri nedeniyle takması zorunlu olan maskeyi gözüne taktı ve uyudu.

''REAL MADRID OYUNCUSU OLARAK EN KÖTÜ FOTOĞRAFI''

İspanyol basını, bu görüntüleri sert bir şekilde eleştirirken ''Bu onun Real Madrid oyuncusu olarak en kötü fotoğrafı'' yorumları yapıldı.

Gareth Bale maç sırasında uyudu! ''En kötü fotoğrafı''

Gareth Bale maç sırasında uyudu! ''En kötü fotoğrafı'' ile ilgili etiketler Real Madrid Koronavirüs Korona Gareth Bale maç
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.