Garanti BBVA emekli promosyonu ne kadar? 2021 Garanti emekli maaş promosyonu nasıl alınır?

Garanti BBVA'nın SGK ile yapmış olduğu anlaşma dahilinde milyonlarca emekli, maaşlarını bu bankadan alma taahhüdü verdikleri takdirde promosyona hak kazanabiliyor. 2021 yılı için Garanti BBVA emekli promosyonundan 3 yıllık taahhüdü dolanlar yararlanabiliyor.

Günümüz şartlarında birçok emekli vatandaş bankaların vermiş oldukları promosyon uygulamasından yararlanmak adına seferber olmuş durumda. Bunlardan Garanti Bankası, 2021 yılı için yapmış olduğu emekli promosyonu ile büyük bir ilgi görmekte.

GARANTİ BANKASI EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU 2021

Emekli maaşını Garanti BBVA’dan alanlara ek ürün koşulsuz 1200 TL’ye varan nakit promosyon hediye ediliyor. Garanti BBVA ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında imzalanan protokole göre 1-31 Mart 2021 tarihleri arasında emekli maaşını 3 yıl süresince Garanti BBVA’dan alma taahhüdü veren emekli vatandaşlar, ek ürün koşulu olmaksızın 1200 TL’ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabiliyor.

Garanti BBVA, 1.500 liraya kadar emekli maaşı alanlara 800 lira, 1.500-2.500 lira arasında emekli maaşı alanlara 1.000 lira, 2.500 lira ve üstünde maaş alanlara ise 1.200 lira nakit promosyon ödemesi gerçekleştirecek.

Garanti BBVA’lı emekliler herhangi bir şubeye gitmeye gerek kalmadan ATM, mobil veya internet bankacılığı üzerinden maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilecek.

Garanti BBVA emekli promosyonu ne kadar? 2021 Garanti emekli maaş promosyonu nasıl alınır?

Yeni emekli olacaklar artık ilk maaş bankası olarak Garanti BBVA’yı seçebilecekler.

- SSK ve Bağkur’dan emekli olacaklar, E-Devlet ya da SGK Müdürlükleri aracılığıyla dolduracakları Tahsis Talep ve Beyan Taahhüt Belgesi’nde,

- Emekli Sandığı’ndan emekli olacaklar ise çalışmakta oldukları kuruma iletecekleri emeklilik başvuru dilekçesinde “Garanti BBVA”yı tercih edebilecekler.

Şu anda maaşını başka bankadan alan;

- Tüm emekliler, en yakın Garanti BBVA şubesine yalnızca nüfus cüzdanıyla kolayca banka değişikliği yapabilecek.

- Ayrıca şubeye gelmeden E-Devlet üzerinden de görseldeki adımları izleyerek kolayca banka değişikliği işlemlerini gerçekleştirebilecek. E-Devlet’e Garanti BBVA İnternet Bankacılığı aracılığıyla veya PTT’den alacağınız şifre ile giriş yapabileceksiniz.

- Bankamız müşterisi olup Emekli maaşını farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alan ve maaşında hiçbir bloke bulunmayan müşterileriler, Mobil Bankacılık veya Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi aracılığı ile emekli maaşını bankaya aktarabilecek ve promosyon talep edebileceklerdir.

Garanti BBVA emekli promosyonu ne kadar? 2021 Garanti emekli maaş promosyonu nasıl alınır? ile ilgili etiketler Garanti BBVA emekli promosyonu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.