Game Of Thrones karakterine benzetilmişti! CHP'li Bilecik Belediyesi 5 gündür su veremiyor

5 gündür arıza nedeniyle kesilen suyun 'perşembe akmaya başlayacak' denilmesine rağmen çözüm bulunamayınca belediye ekipleri tankerlerle mahalleleri gezdi.

CHP'li Bilecik Belediyesi, Karasu içme suyu hattında meydana gelen arıza nedeniyle 18 Temmuz'dan beri vatandaşı susuz bıraktı.

Sık sık meydana gelen su şebekesindeki arıza vatandaşları canından bezdirdi. Hattın çok eski olduğunu ve yıllardır bakım olmadığını belirten vatandaşlar tepki gösterdi.

TANKERLE SU DAĞITTILAR

Su sıkıntısı yaşanan mahallelerde belediye tankerler ile çözüm üretmeye çalışırken yaşanan manzara 90'lı yılları hatırlattı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILDI5r56

Bilecik11 haber sitesinin paylaştığı fotoğraflarda vatandaşların mahalle aralarında Bilecik Belediyesi tarafından gönderilen su tankerlerinden ellerindeki bidonlar ile su almaya çalıştığı görüntüler, sosyal medyada birçok kişi tarafından paylaşıldı.

YARIN VERİLECEĞİ ÖĞRENİLDİ

Çalışmaların hafta sonu da devam edeceği öğrenilirken suyun en geç pazartesi günü verileceği öğrenildi.

BELEDİYE SUÇU BAŞKA YERE ATTI 

Susuz kalan vatandaşlar, belediyeye tepki gösterince CHP'li Belediye Başkan vekili Melek Mızra Subaşı, hatta meydana gelen arızanın Karasu İçme ve Kullanma Suyu İşletme Birliği tarafından onarılması gerektiğini söyledi.

Subaşı yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

Bilecik Belediyesi olarak sorumluluk ve yetki sahamız olmamasına rağmen arızanın tespitinden şu ana kadar bu alanda tüm ekiplerimiz ve araçlarımız ile seferberlik halinde çalışmaktayız.

 

Game Of Thrones karakterine benzetilmişti! CHP'li Bilecik Belediyesi 5 gündür su veremiyor ile ilgili etiketler Bilecik
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.