Dev anlaşma: Galatasaray'ın stadyum isim sponsoru belli oldu!

Galatasaray, stat isim sponsorluğu için Rams Global ile 5 yıllığına anlaştığını KAP'a bildirdi. 2023-2024 sezonu için sponsorluk bedeli 213 milyon 600 bin TL + KDV olarak açıklanırken, takip eden sezonlarda bu rakam ÜFE ve TÜFE oranlarının ortalaması alınarak belirlenecek.

Galatasaray'ın stadyum isim hakkı ve sponsorluk konusunda Rams Global ile sözleşme imzalandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Sarı-kırmızılı ekipten konuyla ilgili olarak KAP'a yapılan açıklamada, "Şirketimiz ve Galatasaray Spor Kulübü ile Rams Global İnşaat Sağlık Dış Ticaret Anonim Şirketi arasında 2023-2024 sezonundan başlamak üzere 5 sezon için geçerli olmak üzere yeni bir stadyum isim hakkı ve sponsorluk sözleşmesi imzalanmıştır. 2023-2024 Futbol Sezonu için stadyum isim ve sponsorluk bedeli 213.600.000,00 TL + KDV (ikiyüzonüçmilyonaltıyüzbintürklirası + kdv) olarak belirlenmiştir. Takip eden sezonlara ilişkin sözleşme bedelleri için, Türkiye İstatistik Kurumunun ve Enflasyon Araştırma Grubunun açıklayacağı ÜFE ve TÜFE oranlarının ortalaması alınarak artış oranı belirlenecektir. 2023-2024 Stadyum isim ve sponsorluk bedeli 213.600.000-TL +KDV'nin % 36'sı, 77.420.000-TL+KDV Galatasaray Spor Kulübüne, %64'ü 136.180.000-TL+KDV şirketimize ödenecektir. Ayrıca sportif başarıya dayalı oluşturulan prim ve ödül sistemine uygun olarak şirketimize prim ödemesi yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.

 

Dev anlaşma: Galatasaray'ın stadyum isim sponsoru belli oldu! - Resim : 2

RAMS GLOBAL'İN SAHİBİ KİM? RAMS GLOBAL İLE İLGİLİ BİLGİ

RAMS Türkiye’nin temelleri aslen Gaziantepli olan Ramazan Bülbül tarafından atılmıştır. O dönem için Gaziantep’te olmayanı, yapılmayanı yapmak hedefiyle yola çıkan Ramazan Bülbül, çalışkanlığı, ileri görüşlülüğü ve heyecanı ile çok kısa zamanda Gaziantep’te sağladığı başarıyı yurtdışına taşımak için kolları sıvamıştır.

Ramazan Bülbül bir askerlik macerası ile gittiği Kazakistan yolculuğu bugün RAMS Kazakistan ile Almatı’nın en önemli inşaat ve gayrimenkul şirketlerinden birine dönüşmüştür. Yapılmayanı yapmak heyecanı doğrultusunda Almatı’da ilk çikolata fabrikasını kuran Ramazan Bülbül aynı zamanda bölgede uzun yıllar sürecek olan başarı öyküsünün de temelini atmıştır.

Çikolata fabrikasının yanı sıra pek çok yeniliği de Kazakistan’a getiren Ramazan Bülbül, 1990’ların ikinci yarısında yarım kalan bir binanın projesini üstlenerek inşaat ve gayrimenkul sektörüne adım atar.

2000’lerin başına kadar arsadan inşaata kadar projenin tüm süreçlerini geliştiren RAMS Kazakistan aldığı projelerle sadece Kazakistan’da değil, bölge ve civar coğrafyada da rüştünü ispatlamaya başlamıştır.

Bugün şirketlerin yönetiminde bulunan İkinci neslin sorumluluğu paylaşmasıyla inşaat ve gayrimenkul ve hizmet sektörlerinde faaliyetlerine hız katan RAMS Kazakistan, son 10 yılda 2,5 milyon metrekareden oluşan 55 projesiyle şehre anlam ve değer katmıştır.

RAMS Global’in devreye aldığı gayrimenkul projelerinin hem özel müşterileri hem bölge sakinleri hem de civardaki girişimler açısından “yatırımın geri dönüşü” anlamında çok yüksek katma değer oluşturduğu yıllar içinde defalarca kanıtlanmıştır. Bu özelliğiyle her projesinde, şehrin mimarisini ve insanların bireysel ve topluma yaşamlarını kelimenin her anlamıyla ‘zenginleştirmiştir’.

Gaziantep'te LİV Hospital'in faaliyete geçmesiyle birlikte, odaklarını Türkiye'ye yönlendiren RAMS Global, Türkiye'ye değer katan projeler geliştirmek için aktif bir şekilde çalışmaya başlamıştır.

Önümüzdeki dönemde sağlık sektöründe nitelikli hastane yatırımlarını artırmayı hedefleyen RAMS Global, 2020 yılında açılan LİV Hospital ile sağlığa katma değer sağlamanın yanı sıra bölge halkı için de önemli bir istihdam olanağı oluşturmuştur.

Pandemi döneminde açılan LİV Hospital, 258 yatak kapasitesi, 93 yoğun bakım yatağı ve robotik teknolojiyle donatılmış 9 ameliyat odasıyla genel tedavi alanında bölge halkına hizmet sunmuş ve büyük bir takdir ve ilgi kazanmıştır.

Dev anlaşma: Galatasaray'ın stadyum isim sponsoru belli oldu! ile ilgili etiketler Galatasaray Türk Telekom Stadı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.