Galatasaray'dan iç transferde bir imza daha! Okan Buruk istedi, yönetim harekete geçti: 20 yaşındaki yıldıza zamlı sözleşme geliyor...

Galatasaray'da şampiyonluk yürüyüşü devam ederken, yönetim bir yandan da iç transferde imzaları attırmaya devam ediyor. Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı gibi yıldızlarıyla zamlı sözleşmeler imzalamaya hazırlanan Cimbom, genç yıldızını da ihmal etmedi. Okan Buruk'un isteğiyle Emin Bayram'a zamlı yeni sözleşme teklif edilecek.

Galatasaray'ın sezon başında Westerlo'ya kiralık olarak gönderdiği Emin Bayram, Belçika'nın takımda başarılı bir sezon geçiriyor.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; sarı kırmızılı kulüpte gelecek sezonun stoper rotasyonuna girmeye hazırlanan Emin, Galatasaray ile yeni sözleşme imzalayacak.

Yönetim, 20 yaşındaki stoperin kontratını hem uzatacak hem de ücretine zam yapacak.

Galatasaray'ın altyapısından yetişen genç futbolcunun mevcut sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Bu sezon Belçika Ligi'nde 23 maça çıkan Emin Bayram, Westerlo'ya 1 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.

Galatasaray'dan iç transferde bir imza daha! Okan Buruk istedi, yönetim harekete geçti: 20 yaşındaki yıldıza zamlı sözleşme geliyor... ile ilgili etiketler Emin Bayram Galatasaray Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.