Galatasaray'dan Brezilyalı kaptanı Marcao'ya hüzünlü veda

İspanyol devlerinden Sevilla, Brezilyalı yıldız oyuncu Marcao ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını resmen açıkladı. Galatasaray’da sosyal medya üzerinden eski oyuncusuna veda ederken sözleşmenin detayları KAP’a bildirildi.

İspanya La Liga takımlarından Sevilla, Galatasaray’ın Brezilyalı stoperi Marcao’yu resmen kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan son açıklamada, sağlık kontrollerini başarılı şekilde geçen 26 yaşındaki oyuncunun kendisini 5 yıllığına Sevilla'ya bağlayan mukaveleye imza attığı belirtildi.

2018-19 sezonunun devre arasında Chaves’ten 2 milyon Euro bedelle transfer edilen Marcao, sarı kırmızılı takımla 3 kupa sevinci yaşadığı 140 karşılaşmada rakip ağları 2 kez havalandırdı.

Galatasaray'dan Brezilyalı kaptanı Marcao'ya hüzünlü veda

Galatasaray, Marcao'nun bonuslarla birlikte 15 milyon Euro karşılığında Sevilla'ya transfer olduğunu ve ayrıca bir sonraki satış ya da kiralama bedelinin karından %10 pay alacağını açıkladı.

Galatasaray sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Şanlı Galatasaray formasıyla 3 kupa kazanan, sahaya her maç yüreğini koyan, takımına kaptanlık yapan, yeri geldiğinde bataklığa dönmüş penaltı noktasını elleriyle temizleyen Marcos do Nascimento Teixeira. Yolun açık olsun. Her şey için teşekkürler” ifadelerine yer verildi.

Galatasaray'dan Brezilyalı kaptanı Marcao'ya hüzünlü veda ile ilgili etiketler Galatasaray Marcao Sevilla
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.