Galatasaray'da tarikat kavgası! Yönetici Erden Timur'un görüntüleri gündeme bomba gibi düştü

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, bir cemaat toplantısı videosu yüzünden sosyal medyada adeta linç edildi. Timur'un görüntülerinin bir mevlütten olduğu ifade edilirken, destekçileri Twitter'da #ErdenTimuruYedirmeyiz etiketi açtı.

Eski futbol hakemi ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray yöneticisi Erden Timur'un tarikat toplantısında Rıfai cemaatinin kadın lideri Cemalnur Sargut'un elini öptüğü videoyu izlediğini söylemişti.

Odatv o görüntülere ulaşırken, destekçileri Twitter'da #ErdenTimuruYedirmeyiz etiketi açtı.

Sosyal medyada Timur hakkında algı operasyonu yapıldığı iddiaları yer alırken, söz konusu görüntünün bir mevlütten olduğu belirtildi. Konuyla ilgili Erden Timur'dan herhangi bir açıklama gelmedi.

Galatasaray'da tarikat kavgası! Yönetici Erden Timur'un görüntüleri gündeme bomba gibi düştü ile ilgili etiketler Galatasaray Ahmet Çakar Erden Timur cemaat videosu Rıfai cemaati Cemalnur Sargut

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.