Galatasaray'da Sergio Oliveira kadro dışı mı kaldı? Erden Timur açıkladı...

Galatasaray'da son maçlarda kadroya giremeyen Sergio Oliveira'nın kadro dışı kaldığı iddia ediliyordu. Bu iddialara Galatasaray Başkan vekili Erden Timur'dan yanıt geldi. .

Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nda karşılaştığı Fatih Karagümrük maçının ardından teknik direktör Okan Buruk ile tartışan Sergio Oliveira ile şoke eden bir karar alındı.

KADRO DIŞI BIRAKILDI

Süper Lig'de oynanacak Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başlayan Sarı-Kırmızılılar'da idmanda yer almayan Portekizli yıldızın kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.

Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, Oliveira hakkında yaptığı açıklamada, "Sergio Oliveira fiili olarak kadro dışı. Yönetim Kurulu hakkındaki kararı verecek." sözlerini kullandı.

Sergio Oliveira Galatasaray'da bu sezon 23 resmi maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

 

Galatasaray'da Sergio Oliveira kadro dışı mı kaldı? Erden Timur açıkladı... ile ilgili etiketler Galatasaray Erden Timur Sergio Oliveira
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.