Galatasaray'da Okan Buruk işini şansa bırakmıyor! Süper Kupa için kararını verdi: "Rakibimizin ne yapacağı belirsiz"

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, taktik idmanları Fenerbahçe'nin ideal kadrosuyla maça çıkacağı şekilde yapıyor. Süper Kupa maçı pazar günü saat 21.30'da oynanacak.

Fenerbahçe'nin Süper Kupa maçına U19 takımıyla gideceğini açıklamasına karşın Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, rakibi müsabakaya ideal kadrosuyla çıkacakmış gibi hazırlanıyor.

Milliyet'in aktardığı habere göre Okan Buruk, taktik idmanları Fenerbahçe'nin ideal kadrosuyla maça çıkacağı şekilde yapıyor.

Haberde futbolculara motivasyonlarının bozulmaması uyarılarının yapıldığı aktarılırken, Okan Buruk'un kesinlikle risk almadığı vurgulandı.

Florya'da futbolculara, "Bir final maçına çıkacağız ve rakibimizin ne yapacağı belirsiz. Biz en iyi şekilde hazırlanmalı ve konsantre olmalıyız. Ligdeki rekabet üst düzeyde devam ediyor. Şimdi buna ara verip müzemize bir kupa daha koyalım" uyarılarının yapıldığı belirtildi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa maçı 7 Nisan Pazar günü saat 21:30'da Şanlıurfa'da oynanacak.

Galatasaray'da Okan Buruk işini şansa bırakmıyor! Süper Kupa için kararını verdi: "Rakibimizin ne yapacağı belirsiz" ile ilgili etiketler Galatasaray Okan Buruk Süper Kupa Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.