Galatasaray'da Mustafa Cengiz seçimde aday olmayacak mı? Mustafa Cengiz'in hastalığı ne?

Galatasaray’da başkanlık seçimleri yaklaşırken Mustafa Cengiz hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Mustafa Cengiz seçimlerde sağlık sorunları nedeniyle başkan adayı olmayacağı iddia edildi. Peki, Mustafa Cengiz hastalığı ne?

Süper Lig’de şampiyonluk yarışından her geçen hafta biraz daha kopan Galatasaray’da başkanlık seçimleri yaklaşırken heyecanda artmaya başlıyor. Son olarak gelen bir iddiada mevcut Başkan Mustafa Cengiz’in gelecek seçimlerde aday olmayacağı yönünde.

Galatasaray’da kongre öncesinde kesinleşen 4 aday olan Metin Öztürk, Eşref Hamamcıoğlu, Tuncer Hunca ve Burak Elmas’ın başkanlık için yarışacakları da yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Süper Lig’de şampiyonluk yarışında son 6 maçta sadece 1 kez galip gelebilen Galatasaray bu karşılaşmalarda 13 puan bırakarak lider Beşiktaş’ın 8 puan gerisinde yer aldı. Başkan Mustafa Cengiz’in gelecek seçimlerde sağlık sorunları nedeniyle aday olmayacağı açıklanırken kulislerden gelen yeni iddialarda Abdurrahim Albayrak'ın göreve talip olabileceği ifade edildi.

Galatasaray'da Mustafa Cengiz seçimde aday olmayacak mı? Mustafa Cengiz'in hastalığı ne?

MUSTAFA CENGİZ’İN HASTALIĞI NE?

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in bir süredir mide ile ilgili operasyonlar geçirmesinin ardından spor camiasından geçmiş olsun dilekleri gelmişti. Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz mide kanseri teşhisi ile tedavi görüyordu.

Prof. Dr. Uğur Türe açıklamasında, "Geçen hafta zorlu bir ameliyat geçirdik. Beyincikte ve beyin sapında 3 adet tümör vardı. Onları tamamen çıkardık. Kendisi çok iyi durumda ve evine dinlenmeye gidiyor. Bundan sonra bir kemoterapi süreci var. Bu gidişle bunların hepsini en iyi şekilde atlatacağına eminim." şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Galatasaray'da Mustafa Cengiz seçimde aday olmayacak mı? Mustafa Cengiz'in hastalığı ne? ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.