Galatasaray'da Dursun Özbek sözünü tuttu! Mali tabloda herkesi şaşkına çeviren gelişme

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kazanılan şampiyonluk, Şampiyonlar Ligi'nden gelen gelir ve Sacha Boey'in satışından elde edilen bonservisi transfere değil borç ödemeye ayırarak önemli bir karar almıştı. Dursun Özbek'in aldığı bu kritik kararın ilk yansıması ortaya çıktı.

1 Haziran 2023-29 Şubat 2024 arasındaki faaliyet raporuna göre Galatasaray'ın 9 aylık süreçte 608 milyon lira kar elde etmesi, sarı-kırmızılı camianın yüzünü güldürdü.

Özellikle banka borçları kalemindeki gelişmeler, kulübün ekonomik olarak iyiye gittiğini gösteriyor.

Kasım 2023 itibarıyla toplam banka borçlarında önemli bir düşüş var. Florya arazisi için kullanılan kredinin kapatılması önemli bir kalem oluştururken 31 Mayıs 2023'te toplam 3 milyar 926 milyon TL olan borcun Şubat 2024'te 2 milyar 360 milyon TL seviyesine inmesi dikkat çekiyor.

Kredilerin TL cinsinden ve %65'lik kısmının da uzun vadede olması bunun da nakit akışı açısından kulübe yarar sağlaması da camiada olumlu karşılanıyor. 

Galatasaray'da Dursun Özbek sözünü tuttu! Mali tabloda herkesi şaşkına çeviren gelişme ile ilgili etiketler Dursun Özbek Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.