Galatasaray'da Cüneyt Çakır endişesi...

Merkez Hakem Kurulu (MHK), Cim Bom’un yarın Kasımpaşa ile oynayacağı maça Cüneyt Çakır’ı atadı. Tecrübeli hakemin yönettiği son 5 lig maçından 4 mağlubiyetle ayrılan Sarı-Kırmızılılar’da endişe var...

Galatasaray ile Kasımpaşa arasında yarın Türk Telekom Stadı’nda saat 20.00’de oynanacak lig maçını Cüneyt Çakır’ın yöneteceği duyuruldu. Merkez Hakem Kurulu’ndan (MHK) yapılan bu açıklama Sarı-Kırmızılı camiada endişe yarattı. Galatasaray, tecrübeli hakemin düdük çaldığı son 5 lig maçının 4’ünden mağlubiyetle ayrıldı.

Tamamı deplasmanda oynanan bu maçlarda Aslan, Eskişehirspor, Fenerbahçe, Karabük ve Başakşehir’e mağlup olurken, sadece Gençlerbirliği’ni mağlup edebildi. Galatasaraylı taraftarlar, geçen sezon yönetim tarafından da sert şekilde eleştirilen Cüneyt Çakır’ın Kasımpaşa maçına atanması nedeniyle MHK ve Türkiye Futbol Federasyonu’na tepki gösteriyor.

Galatasaray'da Cüneyt Çakır endişesi... ile ilgili etiketler Galatasaray cüneyt çakır
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.