Galatasaray'da Bafetimbi Gomis krizi! Okan Buruk açıkladı...

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis krizi yaşanıyor. Sarı-Kırmızılılar'da teknik direktör Okan Buruk, VavaCars Fatih Karagümrük maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Deneyimli hoca, Bafetimbi Gomis'in sezon sonuna kadar hiçbir müsabakada forma giymek istemediğini söyledi.

Galatasaray, Süper Toto Süper Lig'in 31. haftasında VavaCars Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından Okan Buruk, basın toplantısında Bafetimbi Gomis itirafında bulundu. Deneyimli hoca, golcü oyuncunun sezonun kalan maçlarında forma giymek istemediğini ifade etti.

''BU BENİM İÇİN ÇOK BÜYÜK SÜRPRİZ''

''Bafetimbi Gomis, Alanyaspor maçında Barış Alper'i oyuna aldığımız için, sezonun geri kalanında forma giymek istemedi.

Perşembe günü bana bundan sonra oynamak istemediğini söyledi. Bu benim için çok büyük sürpriz oldu.

Bu süreçten sonra gerekli kararları yönetimimiz verecek.''

''BU AKŞAMKİ SONUÇTAN SORUMLU OLAMAM ÇÜNKÜ SAHADA DEĞİLDİM''

Galatasaray'da Okan Buruk'un "sezonun geri kalanında oynamak istemedi" dediği Gomis açıklama yayınladı. 

Bafetimbi Gomis, Twitter'daki açıklamasında; "Maçtan sonra kendi adıma birçok iddia duydum, oldukça şaşırdım. Bu akşamki sonuçtan sorumlu olamam çünkü sahada değildim. Takımın kazandığı ve bensiz çok iyi gittiği bir çok maçta olduğu gibi… Sırt ağrılarım var. Gerçek bu. Geri kalan kısım ise soyunma odası konuşmaları; onları da seslendirmenin yeri burası ya da medya değil. Çünkü Galatasaray'a ve takım arkadaşlarıma çok büyük saygım var. Takımın odaklanması gereken bir şampiyonluk ve kalan maçlar var. Konu ben ya da başka bir birey olamaz." dedi. 

 

Galatasaray'da Bafetimbi Gomis krizi! Okan Buruk açıkladı... ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Karagümrük Süper Lig Spor Toto Süper Lig Okan Buruk Bafetimbi Gomis