Galatasaray'a gerimi dönüyor? Jason Denayer, İstanbul'a geldi

Fransa Ligue 1 ekibi Olimpik Lyon'la sözleşmesi sona eren Belçikalı defans oyuncusu Jason Denayer, İstanbul'a geldi. Tecrübeli savunmacının sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Cimbomun da gündeminde olan Belçikalı futbolcu, paylaşımıyla sarı kırmızılıları heyecanlandırdı.

Olimpik Lyon'la yeni sözleşme konusunda henüz anlaşma sağlayamayan Jason Denayer, İstanbul'a geldi. Belçikalı oyuncu Instagram hesabından bir paylaşım yaptı ve taraftarları heyecanlandırdı. İstanbul'da bulunan oyuncuyla Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edildi.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 14 MİLYON EURO 

Jason Denayer geçtiğimiz sezon Olimpik Lyon formasını 21 müsabakada giydi. 26 yaşındaki oyuncu rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Belçikalı oyuncu takım arkadaşlarına 1 asist yapma başarısı gösterdi. Jason Denayer'in güncel piyasa değeri 14 milyon euro olarak gösteriliyor.

SARI KIRMIZILILARDA 2 FARKLI SEZON DA KİRALIK OYNADI

JMG Lier altyapısında yetişen 26 yaşındaki oyuncu kariyeri boyunca Manchester City, Celtic, Galatasaray, Sunderland ve Olimpik Lyon formaları giydi.

İşte o paylaşım:

Galatasaray'a gerimi dönüyor? Jason Denayer, İstanbul'a geldi

Galatasaray'a gerimi dönüyor? Jason Denayer, İstanbul'a geldi ile ilgili etiketler Galatasaray Jason Denayer
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.