Galatasaray yönetimi olağanüstü toplandı

22 Mayıs'ta başkanlık seçimine gidecek olan Galatasaray'da yönetim, Türk Telekom Stadı'nda olağanüstü toplandı. Önceki yöneticiler Cengiz'i istifaya davet etmişti. Cengiz ise kendisini istifaya davet eden isimlerin görevden ayrılmasını istiyor. Kritik toplantı sona erdi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, olağanüstü toplantı çağrısı yaparak tüm kurulları bugün Türk Telekom Stadyumu’nda topladı. Cengiz’in çağrısı üzerine yönetim, denetim, sicil, disiplin olmak üzere tüm kurullar ve idareciler bugünkü toplantıya katıldı. 

Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi. Ayrıca Mustafa Cengiz toplantıda, yöneticilerin hiçbir şekilde açıklama yapmaması yönünde sert bir şekilde uyarıda bulundu. Cengiz'in, önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

ARDA TURAN'A TELEFON AÇTI

Süper Lig'in 35. haftasında deplasmanda Göztepe'yi 3-1 mağlup eden Galatasaray, bitime 7 hafta kala lider Beşiktaş'la puan farkını 6'ya düşürdü. Mücadele öncesinde Başkan Mustafa Cengiz'in futbolculara yönelik sözleri çok konuşulmuştu. GS TV'de futbolcular için "Şeref ve haysiyetlerini hatırlasınlar" demişti. Milliyet'in haberine göre Cengiz, Kaptan Arda’yı telefonla aradığı ve hafta içiyle ilgili açıklamada bulunduğu öğrenildi.

Teknik direktör Fatih Terim ise soğuk savaş yaşadığı başkana Göztepe maçı sonrası cevap vermişti.

Galatasaray yönetimi olağanüstü toplandı ile ilgili etiketler Galatasaray Mustafa Cengiz Fatih Terim Arda Turan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.