Galatasaray Villarreal hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig’e verilen ara nedeniyle Galatasaray, İspanyol ekiplerinden Villarreal ile karşı karşıya geliyor. Sarı kırmızılı taraftarlarda Galatasaray Villarreal maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda yayınlanıyor sorusuna yanıt arıyor.

Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arayı değerlendirmek isteyen Galatasaray ile Villarreal takımları hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Süper Lig’de şampiyonluk adayları arasında yer alan sarı kırmızılılar bu mücadelede genç oyunculara yer vermeyi düşünüyor.

NEF Stadyumu’nda 6 Aralık 2022 Salı akşamında oynanacak olan Galatasaray Villarreal hazırlık maçı saat 20.00’dan itibaren Spor Smart ekranlarından canlı yayınlanacak.

Dünya Kupası sebebiyle verilen arada Galatasaray ilk hazırlık maçında İstanbulspor’u 2-1 devirirken ikinci hazırlık maçında da Rayo Vallecano’ya 1-0 mağlup oldu. Villarreal ise hazırlık maçında Süper Lig lideri Fenerbahçe’ye 2-1 kaybetmişti.

Galatasaray ile Villarreal takımları tarihlerinde daha önce 2 kez karşı karşıya geldi. Son olarak 3 Mart 2004 tarihinde oynanan karşılaşmayı Villarreal 3-0 kazandı.

Stat: NEF Stadyumu
Tarih: 6 Aralık 2022 Salı
Saat: 20.00
Yayın: Spor Smart

Galatasaray Villarreal hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Galatasaray Villarreal
GÜNÜN VİDEOSU

Sırrı Süreyya Önder: Sen kime parmak sallıyorsun...

DEM Partili Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder ile milletvekilleri arasında TBMM'de gerginlik yaşandı. "Kafanıza göre benim hakkımı alamazsınız" diyen vekile sinirlenen Önder "Sen kime parmak sallıyorsun. Elini sallama bana" diyerek bağırdı.