Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Kayserispor maçı öncesi konuştu: En büyük hedef her zaman kazanmak...

Kayserispor ile Galatasaray, Süper Lig'in 1. haftasında karşı karşıya gelecek. Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak müsabakada Halil Umut Meler düdük çalacak. Maç öncesi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Kayserispor karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. 

''HEDEF ŞAMPİYONLUK''

"Icardi son maçta 15 dakika oynadı. Bugün süreyi daha da uzatmak istiyoruz. Torreira'yı da değerlendirmek istiyoruz. Angelino'nun sakatlığı vardı. Zaniolo ve Midtsjö'nün de sakatlığı var. Onun dışında hazırız. Yeni sezon ilk maç. Hedef şampiyonluk."

''TÜRK FUTBOLU İÇİN HAYIRLI BİR SEZON OLSUN''

"En büyük temennim Türk futbolu için hayırlı bir sezon olsun. Futbola odaklandığımız, saha dışı olayların az konuşulduğu bir yıl olsun. Bu hazırlık dönemi, Türk takımlarının Avrupa'daki başarıları bu sene kalitenin ne kadar yüksek olacağını gösteriyor. Bütün takımlarımızı tebrik ediyorum. Önemli puanlar topluyoruz. Buradaki oyunun, ligin heyecanını arttıracağını düşünüyorum."

''EN BÜYÜK HEDEF HER ZAMAN KAZANMAK''

"Geçen seneki başarı, bu senenin havasını da değiştirdi. Başarıya her zaman ihtiyacımız var. Her zaman hedefimiz başarı. Galatasaray olduğu her yerde kazanmak için oynayacaktır. En büyük hedef her zaman kazanmak. Bugün de aynı şekilde bunu düşünüyoruz."

 

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk Kayserispor maçı öncesi konuştu: En büyük hedef her zaman kazanmak... ile ilgili etiketler Kayserispor Galatasaray Süper Lig Trendyol Süper Lig Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.