Okan Buruk Fenerbahçe derbisi öncesi konuştu: Bu ligin lokomotifi Galatasaray...

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da teknik direktör Okan BurukFenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

''FENERBAHÇE GALİBİYETİ HEDİYE ETMEK İÇİN OYNAYACAĞIZ''

"İnsanların bize olan sevgisi tüylerimizi diken diken ediyor. Şampiyonluğu hayal ederken, bunu da hayal ediyorduk. Bunu kazandığımız için kendimle, takımımla, camiamla gurur duyuyorum. Onlara bir de Fenerbahçe galibiyeti hediye etmek için oynayacağız."

"BU LİGİN LOKOMOTİFİ GALATASARAY''

"Bu ligin lokomotifi Galatasaray. Her maçta stadyumu doldurdu taraftarımız. Onlarla birlikte çok daha iyi maçlar çıkarıyoruz. Tamamen dolu bir stadyum. Tekrardan taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum, inanılmaz destek verdiler."

''ÇOK BÜYÜK BİR EMEK VAR''

"Fenerbahçe ligin başarılı takımlarından, Beşiktaş ile ikincilik yarışında. Biz de kadroda değişiklikler yaptık. Çok büyük bir emek var, sonu şampiyonluk oldu. Bunu derbi galibiyetiyle birleştirmek istiyoruz."

 

Okan Buruk Fenerbahçe derbisi öncesi konuştu: Bu ligin lokomotifi Galatasaray... ile ilgili etiketler Galatasaray Fenerbahçe Süper Lig Spor Toto Süper Lig Okan Buruk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.