Galatasaray PSV Eindhoven maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda? Tek maç mı, rövanş oynanacak mı?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Galatasaray, Hollanda ekiplerinden PSV Eindhoven ile eşleşti. Taraftarlar ise Galatasaray PSV Eindhoven maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt aradı. Peki, Galatasaray PSV Eindhoven tek maç mı?

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda temsilcimiz Galatasaray, Hollanda’nın köklü takımlarından PSV Eindhoven ile eşleşti.

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda ilk maçlar 20-21 Temmuz, rövanşları 20-21 Temmuz tarihleri arasında oynanacak.

Galatasaray PSV Eindhoven Maçı Ne Zaman?

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Galatasaray ile PSV Eindhoven takımları ilk maçını 20-21 Temmuz, rövanşı ise 20-21 Temmuz tarihlerinden birinde oynayacak.

Galatasaray PSV Eindhoven maçı Bein Sports ekranlarından ve İdman TV kanalından şifresiz olarak canlı yayınlancak.

Galatasaray’ın gruplara kalması için 3. ön eleme ve Play-Off'taki rakiplerini geçmesi gerekiyor. Eğer sarı kırmızılılar Şampiyonlar Ligi'ne 2. turda veda ederse Avrupa'yı da noktalamış olacak. Ancak 3. ön elemede elenirse Avrupa Ligi Play-Off'una, Devler Ligi'ne Play-Off aşamasından veda ederse de direkt Avrupa Ligi'nde gruplara kalacak.

Galatasaray PSV Eindhoven maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda? Tek maç mı, rövanş oynanacak mı? ile ilgili etiketler Galatasaray UEFA Şampiyonlar Ligi PSV Eindhoven
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.