Marcao'dan sakatlık açıklaması

Galatasaray'ın Brezilyalı stoperi Marcao, Ankaragücü maçında sakatlandı. Sambacının durumu yarın çekilecek MR sonucuna göre belli olacak. Sarı-Kırmızılı ekipte 56'da yerini Emre Taşdemier'e bırakan sol beki Marcelo Saracchi'nin de hafif sakatlığının bulunduğu öğrenildi.

Ankaragücü maçında sakatlanarak oyuna devam edemeyen ve 75'te yerini Ryan Donk'a bırakan Marcao, maçın ardından sakatlığıyla ilgili sorulan bir soruyu yanıtlayan Brezilyalı stoper, "Şu an net bir şey söyleyemiyorum. Umarım kötü bir şey yoktur. MR'ın sonucuna göre kulübüm gerekli bilgi verir. Maçtan daha önemlisi İzmir'deki deprem. Takım olarak çok çok üzüldük. Takım olarak tüm dualarımız İzmir ile birlikte" ifadelerini kullandı.

Sambacı, maç için ise şunları söyledi: "Ligin başındaki performansımıza ve şimdikine bakarsak tabii lig başındaki gibi oynamıyoruz." diyen başaralı oyuncu, "Buradan da pozitif şeyler çıkarmamız gerekiyor. Her geçen hafta üzerine koyarak ve daha iyi oynamamız gerekiyor."

Marcao'dan sakatlık açıklaması ile ilgili etiketler Galatasaray Marcao
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.