Galatasaray'ın rakibi Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City! Şifresiz yayınlanacak

Galatasaray yeni sezonun ilk hazırlık maçında İngiltere Championship ekiplerinden Hull City ile karşı karşıya geliyor. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi elemeleri öncesi Kocaeli Stadyumu'nda oynanacak mücadele de nasıl bir görüntü vereceği merak konusu. Peki Galatasaray - Hull City maçı hangi kanalda, şifresiz mi, nasıl canlı izlenir, saat kaçta? İşte detaylar...

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, uzun süre sonra hazırlık maçlarıyla sahalara geri dönüyor. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılı takımlar Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları öncesinde bir yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor bir yandan da önemli maçlara hazırlanıyor.

Galatasaray hazırlık karşılaşmasında İngiltere Championship temsilcisi Hull City ile karşı karşıya geliyor. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile Kocaeli Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak Galatasaray'ın maçı şifresiz olarak izlenebilecek.

Galatasaray ve Hull City tarihlerinde ikinci kez ve tam 73 yıl sonra yeniden karşı karşıoyagelmiş olacak.

GALATASARAY - HULL CITY MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NASIL CANLI İZLENİR?

Galatasaray - Hull City maçı 5 Temmuz 2023 Çarşamba günü saat 20:30'da oynanacak ve şifresiz olarak yayınlanacak. Müsabaka TV8 ekranlarından canlı izlenebilecek.

Ayrıca https://www.tv8.com.tr/canli-yayin linki üzerinden maçı canlı izleyebilirsiniz.

Not Maçın saati ilk olarak 19.45 olarak açıklanmıştı fakat daha sonra 20.30'a alındı. Bu nedenle maçı kaçırmamak için bu değişikliğe dikkat edin.

 

Galatasaray'ın önümüzdeki günlerde yapacağı diğer hazırlık maçları şöyle:

Galatasaray - Kisvárda FC

FK Austria Wien - Galatasaray

SK Sturm Graz - Galatasaray

 

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ RAKİBİ

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Zalgiris-Struga FC eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

İlk maçlar 25-26 Temmuz'da, rövanş karşılaşmaları ise 1-2 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

FK Zalgiris Vilnius, Litvanya 1. Ligi'nde, Struga ise Makedonya 1. Lig'inde mücadele ediyor.

Galatasaray'ın rakibi Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City! Şifresiz yayınlanacak ile ilgili etiketler Galatasaray Hull City canlı izle canlı yayın TV8
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.