Galatasaray direkleri dövmeye devam ediyor! Avrupa'da uzak ara farkla lider: İşte o liste...

Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 2 puan önünde liderliğini sürdüren Galatasaray'ın bu sezon da direklerle başı belada. Bu konuda ünü ülke sınırlarını aşan Galatasaray, Avrupa'nın en çok direğe takılan takımı konumunda.

Ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider durumda bulunan Galatasaray, ligde direğe takılma konusunda rekora koşuyor.

Son oynanan Alanya maçında Mertens'in akıl dolu vuruşu çerçeveden dönerken sarı-kırmızılı ekip, bu şanssızlığı son üç karşılaşmada üç kez yaşadı. Süper Lig'de maç başına en fazla şut atan takım (19) olan Cimbom, toplamda meşin yuvarlağı 27 kez direklere nişanladı. Söz konusu istatistiği ile de hem Türkiye'de hem de Avrupa'nın en iyi 10 liginde ilk sırada yer aldı.

MERTENS ATTIĞINDAN DAHA FAZLA TAKILDI

Aslan'ı; Hollanda ekibi PSV Eindhovan (26), Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos (22) ve Liverpool, Benfica, Feyenoord (21) takip etti. Galatasaray'da direği en fazla takılan futbolcu ligde 5 gol atan Dries Mertens oldu (6). Belçikalı yıldızı; Mauro İcardi (3), Kerem Aktürkoğlu (3), Sanchez (3) ve Oliveira (3) izledi. Kerem Demirbay ve Tete 2'şer defa direkleri döverken Zaha, Nelsson ve Ziyech de 1'er defa takıldı. Cimbom kazandığı maçların yanı sıra puan kaybı yaşadığı Hatayspor (2-1) ve Sivasspor (1-1) karşılaşmalarında da 2'şer defa direkleri geçemedi.

Galatasaray direkleri dövmeye devam ediyor! Avrupa'da uzak ara farkla lider: İşte o liste...

Galatasaray direkleri dövmeye devam ediyor! Avrupa'da uzak ara farkla lider: İşte o liste... ile ilgili etiketler Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.