Galatasaray Beşiktaş maçı biletleri ne kadar?

Galatasaray Beşiktaş maçı biletleri ne kadar, satışa ne zaman çıkacak? Süper Lig'in 31. haftasında şampiyonluk mücadelesinin düğümü çözülecek. Süper Lig'in lideri Galatasaray en yakın takipçisi olan Beşiktaş'ı ağırlayacak. İki takımın taraftarları ise maç ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Galatasaray Beşiktaş maçı biletleri ne kadar, satışa ne zaman çıkacak? Detaylar haberde...

Galatasaray Beşiktaş maçı biletleri ne kadar? Süper Lig'in 31. haftasında lider Galatasaray evinde Beşiktaş'ı konuk ediyor. Vatandaşlarımız ise bu kritik mücadele ile ilgili detayları araştırıyor. Biz de merak edilenleri derledik. Peki, Galatasaray Beşiktaş maçı biletleri ne kadar, satışa ne zaman çıkacak? Detaylar haberde...

Galatasaray Beşiktaş maçı biletleri ne kadar?

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında 29 Nisan Pazar günü Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak derbi maçın biletleri, yarın satışa sunulacak.

Galatasaray Kulübünden yapılan açıklamada, Türk Telekom Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmanın biletlerinin yarın GS Bonus Kart ve GS Mobile sahipleri için satışa çıkarılacağı aktarıldı.

Biletlerin genel satışının 26 Nisan Perşembe günü yapılacağı bildirildi.

Derbi maçın bilet fiyatları, 100 ile bin lira arasında değişiyor.

Galatasaray Beşiktaş maçı biletleri ne kadar? - Resim : 2

"SİNAN GÜMÜŞ'Ü BIRAKMAM"

Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Abdurrahim Albayrak, Alanyaspor-Galatasaray maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Abdurrahim Albayrak’ın maç sonu değerlendirmeleri şöyleydi:

“Sinan Gümüş bize çok lazım bir oyuncu, onu bırakamam. Maça iyi başladık, 2-0’dan sonra beklemediğimiz anlarda gol yedik ve 2-2 oldu. Maçı zora soktuk ama hocamızın müthiş değişiklikleriyle birlikte maçı çevirdik. Zor maçtı. Alanyaspor’un da şiddetle puana ihtiyacı vardı. Ama arkadaşlarımız buna müsaade etmedi. 4 maçımız kaldı. Teker teker bunları aşıp şampiyon olmak istiyoruz. Her şey bizim elimizde.”

“Biz temkinli gidiyoruz. Şampiyon olmak için kalan dört maçı da kazanmak istiyoruz. Artık 360 dakikalık bir maraton var. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş maçında dostça, kardeşçe bir maç diliyorum. Kavgasız ve gürültüsüz bir derbi olacağına canı gönülden inanıyorum.”

"LİGDE KOLAY MAÇ KALMADI"

Alanyaspor karşısında 90 dakika forma giyen Serdar Aziz, mücadelenin ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Serdar Aziz’in demeçleri şu şekildeydi:

“Zor deplasmandı. Artık ligde kolay maç kalmadı. Final maçlarına girdik. Maçı kendimiz zora soktuk. İşi ilk yarı bitirebilirdik. Rodrigues’in şutu gol olsa iş buraya gelmeyebilirdi. Sinan oyuna girerek golünü attı. Beşiktaş maçı artık çok daha önemli bir hale geldi. Kendimiz gibi oynayıp kazanmak istiyoruz.”

“Hakem penaltı verdi ama bitti gitti. Biz 3-2 galip gelmesini bildik. Pozisyonlar Türkiye’de çok konuşuluyor. Önemli olan bugünkü galibiyetimiz.”

"GALATASARAY İÇİN CANIMI BİLE VERİRİM"

“Maicon’un ağlaması bizi perişan etti. Ailesiyle vakit geçirmesi için izin verdim” diyen Fatih Terim’e Brezilyalı futbolcu, “O ve Galatasaray için hayatımı ortaya koyarım” karşılığını verdi.

Gençlerbirliği maçında kötü oynayan ve hata yapan Galatasaray'ın savunmacısı Maicon, Akhisar’la oynanan kupa mücadelesinde de kırmızı görmüştü. Fatih Terim, 3-2 kazanılan Alanya sınavı sonrasında, “Maicon’la özel olarak görüştüm. O koca adamın ağlaması bizi perişan etti. Akhisar maçında ondan çok daha kötü oynayanlar vardı. Onun tek hatası aynı anda birden fazla şeyi yapmaya çalışması. Ailesiyle vakit geçirmesi için ona özel izin verdim. Maicon’a ihtiyacımız var” demişti.

GERÇEKTEN ÇOK DUYGULANDIM

Bu sözleri duyan Brezilyalı futbolcu çok duygulandı. Maicon, “Hocamla aramda özel bir bağ var. Son dönemde bana yakışmayacak bir futbol oynadım. Hocamız benimle özel olarak ilgilendi ve benim daha iyi olmamı beklediğini söyledi. Alanya karşılaşmasından sonra söylediklerini ömrüm boyunca unutmayacağım. Gerçekten çok duygulandım. O ve G.Saray için hayatımı ortaya koyarım. Beşiktaş derbisinde de elimden geleni yapacağım” dedi.

YENİDEN MAİCON VE DENAYER

Alanya mücadelesinde kart görerek cezalı duruma düşen Serdar Aziz, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Savunmanın göbeğinde Maicon ve Denayer oynayacak. Denayer sakatlanmadan önce Aslan’ın savunmadaki ikilisi Maicon ve Belçikalı’ydı. Daha sonra Serdar formayı kapmıştı. Şimdi yeniden eski anlayışa dönülecek. Bu iki futbolcu birlikte oynarken iyi bir grafik çizmişti. Terim aynı formu derbide de bekliyor.

Galatasaray Beşiktaş maçı biletleri ne kadar? ile ilgili etiketler Galatasaray Beşiktaş maç biletleri ne zaman
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.