Galatasaray başkanı Burak Elmas'ın eşi Yelda Süren kimdir? Burak Elmas Faruk Süren'in damadı mı?

Galatasaray yeni başkanı Burak Elmas kimdir sorusu sarı kırmızılı taraftarlar tarafından yakından takip ediliyor. Burak Elmas’ın Faruk Süren’in damadı olup olmadığı araştırılırken eşi Yelda Süren de bir adım öne çıkıyor. Peki, Yelda Süren kimdir?

Galatasaray başkanlık seçimlerinde Eşref Hamamcıoğlu ile kıyasıya yarışan Burak Elmas artık yeni başkan oldu. 30 adet sandığın tamamının açılmasına az bir zaman kala Burak Elmas kimdir sorusuna yanıt arayan sarı kırmızılı taraftarlar Faruk Süren’in damadı olup olmadığı bilgisine de başvuruyor.

BURAK ELMAS KİMDİR?

19 Mart 1974 tarihinde İstanbul’un Şişli ilçesinde dünyaya gelen Burak Elmas, Sezgin ve Saniye Elmas'ın oğludur. Baba tarafından Giresunlu olan Elmas, eski Galatasaray başkanlarından iş adamı Faruk Süren'in kızı Yelda Süren ile evlidir. Burak Elmas, Faruk Süren’in damadıdır.

Galatasaray başkanı Burak Elmas'ın eşi Yelda Süren kimdir? Burak Elmas Faruk Süren'in damadı mı?

Elmas, ilk olarak henüz 23 yaşındayken 1997 yılında, Galatasaray PAF takımı sorumlusu olarak görevlendirildi. Daha sonra 2 dönem Yönetim Kurulu üyeliğinde bulundu: Faruk Süren ve Özhan Canaydın yönetimlerinde yer aldı.

Mustafa Cengiz'in ilk döneminde ise Sportif AŞ Yönetim Kurulu üyeliği yaptı.

2 Mart 2021'de Galatasaray başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Galatasaray başkanı Burak Elmas'ın eşi Yelda Süren kimdir? Burak Elmas Faruk Süren'in damadı mı? ile ilgili etiketler Galatasaray burak elmas Yelda Süren faruk süren
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.