Galatasaray Asamoah'ı transfer edecek mi?

Galatasaray Juventus'un sol bek oyuncusu Asamoah ile anlaşmaya vardı.

Galatasaray’ın, menajerler aracılığıyla yapılan temaslar sonucu, Asamoah’la prensip anlaşmasına vardığı ve el sıkıştığı öğrenildi. Cim Bom şimdi tıpkı sezon başında olduğu gibi 29 yaşındaki futbolcunun kulübü Juventus’u ikna etmeye çalışıyor.

PARA DEĞİL, İNAT VAR

Taraflar arasında pazarlıklar devam ediyor. Ancak kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre, Galatasaray ile Juventus arasında şu aşamadaki sorun para değil, İtalyan kulübünün Asamoah’ı bırakmaya bir türlü karar verememesi.

SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Kwadwo Asamoah’ın kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Böylece Galatasaray’ın Ganalı futbolcuyu bedavaya transfer etme hakkı bulunuyor. Ancak Sarı- Kırmızılılar lig sonunu beklemek istemiyor. Kadrodaki sol bek ihtiyacı ve Asamoah’ın orta sahada da oynayabilen çok yönlü bir futbolcu olmasından dolayı, teknik direktör Fatih Terim bu transferin bir an önce gerçekleşmesini talep ediyor.

SON SÖZÜ O SÖYLEYECEK

Fanatik'in haberine göre, Galatasaray Yönetimi bu hafta boyunca yine Juventus’un direncini kırmak üzere çalışmalarda bulunacak. Asamoah’ın da artık İtalyan kulübüne ayrılık konusunda baskı yapması bekleniyor.

GettyImages-656003732

SPİNAZZOLA SEZON SONUNDA

Bu arada Juventus’un kiralık yolladığı ve bir türlü Atalanta’dan geri alamadığı Leonardo Spinazzola konusunda da gelişmeler yaşanıyor. İtalyan kulübü, 24 yaşındaki sol kanat oyuncusunun sezon sonunda Juve’ye döneceğini duyurdu. Juventus, Spinazzola’yı geri alamadığı için Asamoah’ı bırakmaya yanaşmıyordu.

İTALYA’DAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI

Juventus’un CEO’su Beppe Marotta, Asamoah’ın transferiyle ilgili çarpıcı bir detay verdi. İtalyan medyasına konuşan Marotta, “Bir oyuncu takımdan ayrılmak isterse onu tutmayacağız. Burası Juventus ve bu kulüpte sadece oynamak isteyenler oldu, bundan sonra da bu şekilde devam edecek” dedi.

Galatasaray Asamoah'ı transfer edecek mi? ile ilgili etiketler Galatasaray Juventus asamoah
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.